2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون میتونم نوزاد سه ماهه رو تنها بزارم توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4983 بازدید | 138 پست

نمیدونم اونایی که میگن نوزاد ۳ ماهه را تنها بگذار جای مغز چی توی جمجمه دارن

نمیدونم کسی اینجا یادش هست یا نه  یا کاربر بود

بچش خوااب بود، رفت پایین خونه دم سوپری و بیاد، بچه افتاده بود رو ب شکم و خفه شده بود.اگر کسی یادش هست بگه تا این عاقل هایی که همچین راهنمایی هایی میکنن بخودشون بیان

اخه گناه داره اول صبح از خواب بیدارش کنم

از خواب بیدار بشه بهتر از اینه خدایی نکرده اتفاقی بیفته یا بیدار بشه بترسه گریه کنه

میتونی همونجوری خوابه بپیچش لای پتو بذار تو کالسکه ببر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰دقیقه ممکنه بزاری اخه منم پسرمو میزاشتم ۲ ماهه بود میرفتم داروخونه  یا سوپری نهایت ۴ دقیقه اونم خاب باشه نمیدونم شاید کارم درست نبود  ولی من کردم بیدار میشد ساکت نیگا میکرد

اسی یکی تو همین سایت گفت بچش تازه غلت زدن یاد گرفته 

یه روز میره حیاط لباس بندازه تا برگشت بچه خفه شده بود 

طفلی غلت میخوره و نفسش میره 

تنهاش نذار

البته دور از جون دختر شما

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نمیدونم اونایی که میگن نوزاد ۳ ماهه را تنها بگذار جای مغز چی توی جمجمه دارننمیدونم کسی اینجا یادش هس ...

منم برگام ریخت دیدم نصف ادما نوشتن نه چه عیبی داره 

مگه میشه ادم نوزاد چندماهرو تنها بزاره 

پناه برخدا

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝