kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1277 عنوان بیاین کمک 😢 28 بازدید | 5 پست سلام دوستان خواهرم بیماری پیش زمینه ای داره الان دلش خیلی خیلی خیلی درد داره عصر بردمش دکتر عمومی گفت احتمالا کیسه صفراش پر شده فردامیبیرمش سونو مسکن چی بهش بدم؟بعد کیسه صفرا پر شده یعنی چی؟ خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍 1404/07/02 | 01:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20404 زنگ بزن اطلاعات دارویی بپرس طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
rarissimegirl عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 6578 از اورژانس بپرس خب راحته و اطلاعات درسته 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1277 از درد الان چسبیده به شوفاژ میگه گرماش درد مو آروم میکنه از اونور پاهاشو جمع کرده تو دلش😢 خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1277 از اورژانس بپرس خب راحته و اطلاعات درسته زنگ زدم گفتن بیایم فقط مورفین بهش تزریق میکنیم ولس چون بیماری زمینه ای داره میترسم براش بدوناجاره پزشک خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9534 عزیزم براش کیسه آب گرم بزار دردش خیلی کم میشه خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭