2777
2789
عنوان

نصف موهام کراتین صاف نصف فر

249 بازدید | 17 پست

میخوام بذارم فر در بیاد اما فاجعه س

حیفمم میادکوتاه کنم

چجوری استایلش کنم مهمونی دع‌تم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرلی کن کلشو

این‌ خوبه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

کوتاه کن بره تصورشم سمه

آره حالم بد‌ میشه ولی حسفم میاد کوتاه سه

پاینشو هم برا مهمونی فر کن

این‌ خوبهه

یا بالاشو اتو بکش صاف شه یا پایینشو فر کنیا همشو گوجه ای ببند یا بباف از بالا تا پایین

پایینش فر کنم خوبه

صاف خیلیییی دردسر داره بچه م‌کوچیمه زمان نداذم

سلام عزیزم تاپیک که در مورد خیانت بود ترکید دیگه جوابتوندیدم. اخرش  داداشت چیکار کرد بازنش جدا نشدن؟ البته بحساب فضولی نذار  بخدا که ناراحت شدم و کلی حرص خوردم ی جورایی درکت کردم

سلام عزیزم تاپیک که در مورد خیانت بود ترکید دیگه جوابتوندیدم. اخرش داداشت چیکار کرد بازنش جدا نشدن؟ ...

آخرش با استفاده از حق طلاقش داداشمو طلاق داد

خیلی سریع تو دوهفته تموم شد

داداشم التماس کرد می بخشمت نرو اونم گفت بابد بهم ۶ میایارد بدی

لابام ۲ میلیارد چک روز بهش دادن اونم باقی مهریه بخشید

کل خونه هم جارو کردبرپ حتی یخچال فرشا مبلا که بابام خربده بود

داداشم گفت هرچی دوس داری ببر 

الانم عده ش گذشته و داداشم مامانمدارن حرص میخورن از کلاهی که سرشون رفت

من و خواهرمم سرینگینیم که رو چه حساب همهاموالتون میدیپ به پسر و عروس خرابتون ما رو شوهر دادید و خدافط؟

داداشم افسردگی گرفته

مادر. پدرمم تو این ۳ ماه افسرده شدن شکسته و پیر

منم میگم به همون که پول میدید فقط برای دلخوشی پسرتون بگی‌بیاد ویشتون

خواهرمم زایمان کرد مادر پدرم نرفتن پیشش ایران نیس و اون پولو دادن به عروس هرزه که داداشم خوشحال. بشه

خواهرمم سرسنگینه

آخرش با استفاده از حق طلاقش داداشمو طلاق دادخیلی سریع تو دوهفته تموم شدداداشم التماس کرد می بخشمت نر ...

از ی طرف فکر کردم شاید از داداشت اتویی داشته ولی اگه داشت صدرصد جار میزد. از ی طرفم برام عجیبه اینهمه باج دادن. مامان بابات باید اقتدار بخرج بدن داداشت انگار اصلا سختی زندگی ندیده عزت نفسش پایینه  شما کاری نمیتونید بکنید ولی  پدر و‌مادرت باید ی حرکتی بزنن این با هرکی ازدواج کنه  اخرش همین میشه

دختره هم مطمئن باشه پشیمون میشه هیچکی مثه داداشت ساده پیدا نمیکنه