2777
2789

مربیم خیلی میترسونه هی میگه افسر منتظره تو یه سوتی بدی 

من پیش مربی خیلی خوب پیش میرم ولی همش فک میکنم افسر جفتم بشینه هول کنم استرس بگیرم یا اینکه اندازه ها رو قاطی کنم 

شما چندمین بار قبول شدید؟ نکنه من قبول نشم ؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت میگیرن تا یه حدی

باید با ذهنیت آمادگی و تمرین بری اونجا نه اینکه استرس به خودت بدی که حتما قبول شی 

و بله باید نکات ریز مثل راهنما، کمربند و ترمز دستی و..رعایت کنی. که مربی حتما گفته بهت. توی روز امتحان ممکنه بعضیا یادشون بره به دلیل استرس 

یا توی پارک دوبل رد میشن 

من بار اول انقد گند زدم ک افسر میگف با این چیزی ک من ازت دیدم حتی رو پاهاتم دیگه راه نرو 

آدم استرسسسس می‌گیره خبببب

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

واسه ما که سخت می‌گرفت افسر .من بار هفتم قبول شدم.با مربی خوب بودم ولی پیش افسر که می‌نشستم استرس میگرفتم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

اره خیلی سخت گیر مخصوصا بار اول به راحتی فبول نمیکنن‌

پارک دوبل رو خوب بگیر خیلی تاثیر داره.ایستا و راهنما یادت نره 

هر جا کاری ممنوع بود و‌گفت انجام بده بگو ممنوعه یا با اجازه 

من بار اول قبول شدم فقط درو با دست چپ باز کردم ولی قبولم کزد

من اصلا افسره رو جدی نگرفتم،گفتم اینم یه نظامی عادیه مث داییم و شوهر خالم و برادر شوهرم و ...نصف فامیل نظامی ان😕شروع کردم زبون محلی خودمون حرف زدن باهاش،خودشم خدایی آدم خوبی بود اخلاق خوب و با انصاف ایراد الکی نمیگرفت،دروغ نگم استرس داشتم اما نه زیاد،بی دقتی تابلو درآوردم بار اول،بار دوم قبول شدم دیگه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...