2777
2789

از وسط تابستون اینجوری شد 

فکر کردم امروز بره  مدرسه بهتر بشه 

ولی اصلا فرقی نکرد

نوجووون های شما چجورین؟؟؟

پیش روانپزشک  هم بردمش فایده ای نداشت 

میگه خرید چیزی خوشحالم نمی کنه 

خیلی بی انگیزه شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستش موسیقی روح وروانش اروم میشه

عزیزم میره  

تاپیک زدم  که همسایه مون در زد تذکر  داد

از همون روز تقریبا دیگه تمرین نمی کنه 

انگار ترسیده

دکتر  هم بردمش فایده نداره

از بچگی  کلاس موسیقی میره

منم همین بودم تا۱۵سالگیم هم ادامه داشت بعد خودم خوب شدم ...

ولی خب باید ریشه مشکلش را پیدا کنید از ی چیزی واقعادلخوره ، بخصوص روابط خودت وهمسرت را بیشتر برایه عشق و احترام بذار ببین بهتر نمیشه

هر روز صبح صوت زیارت عاشورا را با صدای کم پخش کن، آرامش را زیاد میکنه

در کنارش هر چند کم صدقه بده.

انشاءالله بهتر میشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم تجربه شخصی خودمو بهت میگم

انشالله که بعضیا نیان بپرن به من

پسر ۷ سالم یه مدته اصلا شاد نیست. همش تو خودشه. نمیخواد با کسی بازی کنه. پارک بره. همش اخماش تو همه. تو عکسای مدرسه فقط پسر من اخمو. شبا هم خیلی می‌ترسه ‌ همش نگرانه. حالا چند روزه براش حرز امام جواد گرفتم. نمازشو دادم نایب خوند و بستم به بازوی راستش. الهی شکر دارم تغیراتی میبینم. پیشنهاد میکنم استفاده کنی

عزیزم میره تاپیک زدم که همسایه مون در زد تذکر داداز همون روز تقریبا دیگه تمرین نمی کنه انگار ترسی ...

کلاس شناهم خوبه یه مسافرت ببریدش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،