2777
2789
عنوان

بدترین فیلمی که دیدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم بدی نبود قشنگ بود من بخاطر پایانش کوفتم شدمرا با نامت صدا کن

دوتا پسر عاشق هم میشن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من خوشم اومد چون تو جاده شمال بودن

آره لوکیشنش خوب بود ولی محتوای جالب و منسجمی نداشت اصلا حرفی برای گفتن نداشت 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

دوتا پسر عاشق هم میشن؟

اره

پایانش رو مخم بود خیلی بد تموم شد تا مدت ها حرص خوردم این عشق نبود هوس بود

ولی فضاشو دوست داشتم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

آره لوکیشنش خوب بود ولی محتوای جالب و منسجمی نداشت اصلا حرفی برای گفتن نداشت

محتواش همین روابط و دوستی های ناپایدار بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ارهپایانش رو مخم بود خیلی بد تموم شد تا مدت ها حرص خوردم این عشق نبود هوس بودولی فضاشو دوست داشتم

آخرش چی شد؟ مگ عاشق هم نبودن

آخرش چی شد؟ مگ عاشق هم نبودن

یکیشون اون‌یکی رو اسکل کردا بود بازی داده بود چون نامزد داشت

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱