2777
2789

یدونه مرغ خریده چهار تا سوسیس سبب زمینی چهارتا موز خوراکی برای مدرسه دخترم. نمی‌دونم چطوری من به بچه ها گفتم برید کنار اعصابم خورده دوتا بچه شیطون دارم میگه همش غر می‌زنی زن بدی هستی من اینننننن همه خرید کردم انگار رفته اناناس خریده همش منت می‌زاره من اصلأ یادم نمیاد کی به بچه چی گفتم 

بگو اگه خودت و بچه ها نمیخورین منت گذاشتنت قابل درکه در غیر این صورت بهتره سکوت کنی چون برای شکم خودت بخری منتشو نباید سر من بذاری 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخدا من اصلأ به اون غر نزدم عادتش همیشه چیزی برای خونه میخره سیب زمینی گوجه.... و اینا همش منت می‌زاره چقدر کمبود داره با اینک رفتم از دلش در آوردم باز قهر 🥴🥴بابا چقدر کمبود داری اخع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شکم خودش و بچش خریده منت شو سر تو میزاره اوسکوله بابا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بخدا من اصلأ به اون غر نزدم عادتش همیشه چیزی برای خونه میخره سیب زمینی گوجه.... و اینا همش منت می‌زا ...

مرد از سرکار میاد غر نزن سریع اگرم اون غر زد تو چیزی نگو بخدا مردا الان خیلی فشار روشون

از سر کار اومده خسته و کوفته و خرید هم کرده انتظار استقبال داشته و شما غر زدی که البته حق هم داری اص ...

منم از سر کله زدن با بچه‌ها خستم سرما خوردم از اون طرف پریودم همش میگه پیشم نمیای با اینک روزای دیگه یه شب در میون رابطه داریم چرا هیچ وقت راضی نیست نمیفهمه من مریضم 

وظیفشه خرید کرده اصلا یعنی چی که میاد میگه این همه خرید کردم.اونجا که جیک جیک مستونش بوده فکر زمستون ...

من هم پریودم هم سرما خوردم همش انتظار داره بهش توجه کنم چیکار کنم آخه 

منم از سر کله زدن با بچه‌ها خستم سرما خوردم از اون طرف پریودم همش میگه پیشم نمیای با اینک روزای دیگه ...

یه چیزی بگم؟نظر من اینه که اون زنه که زندگی رو دست میگیره و مدیریت میکنه و همیشه زنا عاقلترن.

ماها خیلی جاها باید سنجیده رفتار کنیم تا مشکل بزرگتر نشه.

خیلی جاها باید سکوت کنیم و بهترین زمان و موقعیت رو برای درد دل و بیان خواسته هامون پیدا کنیم.

حق داری خسته ای مریضی بچه داری تمااااام انرژی آدم رو میگیره ولی سعی کن چالش ها رو مدیریت کنی.❤