2777
2789

من دوقلو‌باردارم امروز سومین روزه که لک بینی دارم من واقعا شرایط استراحت کردن‌ کامل رو‌ندارم جارو اینا نمیکشم چند روزه ولی دیگه کارایه روزمره و غذا چاره ای ندارم با این اوضاع میمونن؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

اره عزیزم 

لک چیزی نی 

اروم اروم کاراتو کن 

پشت هم وزیاد نه 

توالت فرنگی فقط 

شیاف هم سر وقت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم لک چیزی نی اروم اروم کاراتو کن پشت هم وزیاد نه توالت فرنگی فقط شیاف هم سر وقت

همین کارو میکنم ولی اخه حس میکنم حتی بیشتر از یک کیللو هم نباید بردارم انشب وسایل خریده بود شوهرم میوه و اینا دم یخجال گذاستن چیدمشون یخجال خونریزیم قطع شده بود از صب دیدم باز شروع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید استراحت کنی،من با لکه بینی شروع شد

خب میشه بیشتر توضیح بدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لکه بینی دلیل بر سقط نیست حتما دکترت برو

رفتم شیاف داد گفت مراعات کن ببینیم چی میشه چفت اصلا نشونه ی خوبی نیست ولی بچه ها سالم بودن گفت حتنا جفت اسیب دیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم شیاف داد گفت مراعات کن ببینیم چی میشه چفت اصلا نشونه ی خوبی نیست ولی بچه ها سالم بودن گفت حتنا ...

پرس جو کن پیش بهترین دکتر شهرت ک برای بارداری پرخطر هستش برو حیفه بخاطر سهل انگاری از دست بدی 

البته خدا بخواد نگهدارش میشه از بالایی بخواه

اگر گفته استراحت حتما استراحت کن با همسرت صحبت کن غذا هم درست نکن 

میتونی برو خونه مادرت 

پرس جو کن پیش بهترین دکتر شهرت ک برای بارداری پرخطر هستش برو حیفه بخاطر سهل انگاری از دست بدی البته ...

امان از بی کسی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سرکلاژ کن 

بخواب 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب میشه بیشتر توضیح بدی؟

گفتم بقیه شو بگم ناراحت میشی

هیچی دکتر شیاف داد و  گفت اسنراحت کن ،من فقط تا دستشویی راه میرفتم ،بعد از یکهفته لکه بینی بیشتر شد و تبدیل به خونریزی شد و سقط شد

سه ماه بعدش دوباره حامله شدم از اول احتیاط کردم و کم کار کردم ،سه ماه اول شیاف استفاده کردم ،اصلا لکه بینی نداشتم و شکر خدا بچه سالم به دنیا اومد