2777
2789

اول اینو بگم که خیلی پدلدارن و همرو از بالا نگاه میکنن😐الان نزدیک 5 ، 6 باره هربار میاد خونمون لباسای کهنه ی دخترشو که قبلا پوشیده ، میاره برامون 😐 میگه میخواستم بریزم دور گفتم به تن مریم ( خواهر کوچیکم ) اندازه میشه گفتم بیارم برا شما😐😐 خیلی بهم برمیخوره دستمونم به دهنمون میرسه مشکل مالی نداریم😐چطور بهش بفهمونیم هزار بار غیرمستقیم گفتیم حالیش نمیشه😐😐
اول اینجوری نبود الان چندوقته اینجوری شده😐

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی غیر مستقیم؟

مگ زبون ندارید 

بگو عمه جون لباسارو بده به کسی که نیاز داره فلانی اینارو نمیپوشه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اگه بدتون میمومد بار اول جلو چشمش مینداختیت اشغالی

بابام خیلی طرف خانوادشه اسکلیم برا خودمون فوش و کتک بخریم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

جلوش پاره کن کف خونه رو دستمال بکش😂😂😂👌🏻

آفرین

تازه میتونه این پیشنهادو به عمه هم بده😂😂😂

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

وا خب مستقیم بگید عمه جان ممنون ما الحمدلله داریم بخیریم این لباسا کهنس بدین خیریه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

خب مستقیم بگین. چرا غیرمستقیم؟

نمیشه بابا . این بابای من طرف خانوادشه فقط کافیه یچی بهشون بگیم دوتام میزارن روش میزارن کف دست بابام ، اونوقت روزگارمون سیاهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو مریم جون لباس زیاد داره اینا رو بدید نیازمند ثوابم داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم