2777
2789
عنوان

خانما ی متاهل لحظه بیایید

322 بازدید | 13 پست

من از سه شنبه قبلی لکه بینی داشتم در حد روزی  دوسه قطره کوچیک. از شنبه خونریزی شروع شد امروز سه شنبه هست چندمین روز میشه پریودم؟ میخوام قرص ضدبارداری بخورم از کی شروع کنم 

؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه درباره مصرف قرص کمک کنی

تو نت بزن توضیح داده .قرص اول روز سوم تا پنجم پریود خورده شه بعد از پایان پریود روزی یک عدد تا تمام بشه بعد یک هفته نمیخوری و اگه اشتباه نکنم از روز هشتم دوباره شروع میکنی.تو نت بزن بخون

موی بشکافی به عیب دیگران.       چون به عیب خود رسی کوری از آن 

از روز اول پریودی باید بخوری و تا یک هفته ی اول این قرص نباید رابطه داشته باشی چون اثر قرص بعد از یک هفته ست برای همینه که میگن از روز اول پریودی شروع کنی بهتره. اما الانم میتونی شروع کنی بخوری، فقط تا یک هفته نباید رابطه داشته باشی، یک هفته که گذشت اثر قرص شروع میشه. بهتره هر روز راس یک ساعت مشخص بخوری مثلا هفت هشت شب یا نه یا هر موقع که خواستی ولی غروب و قبل خواب بهتره. باید منظم بخوری دقیق سر ساعت. همه ی ۲۱ قرص و که خوردی، بعدش باید صبر کنی تا پریود شی ، تا یک هفته نهایت پریود میشی. پریود که شدی باز باید از روز اول یا دوم اینا شروع کنی قرص رو بخوری، البته اگه میخوای. بهتره زیاد پشت سر هم نخوری ، یکی دو ماه بخوری بعد باز یکی دو ماه به بدنت استراحت بدی. پشت سر هم چندین ماه بخوری برای بدن میگن ضرر داره. نمی‌دونم دیگه من اینا تجربه های من بود عزیزم.

از روز اول پریودی باید بخوری و تا یک هفته ی اول این قرص نباید رابطه داشته باشی چون اثر قرص بعد از یک ...

من از سه شنبه قبلی لکه بینی داشتم و شنبه خونریزی کردم اگه پریودم رو از شنبه حساب کنم دیروز که قرص رو خوردم روز 4بوده پس من باید تا سه شنبه هفته بعد رابطه نداشته باشم؟