2777
2789
عنوان

تورخدا بیاین😭😭

273 بازدید | 24 پست

دعوای بدی کردیم باشوهرم هیچکس ندارم بهش یگم تورخدا بگین من چیکارکنم توضیح میدم یکم طولانیه

من ۹ماهن ازدواج کردم شوهرم تک فرزنده یعنی خاهر برادر نداره خونم نزدیک مادرشوهرمه.. اوایل خوب بود کم میرف اونجا یا هرموقع میخاس برخ باهم میرفتیم اما الان یک مدته خیلی وابسته شده من تنهام خونه اون باپدرمادرش بیرون ب بهانه قسط پرداخت کردن واین چیزا(بلد نیس پدرشوهرم)

امشب رفتع بودن من فکرکردم پدرپسر باهم رفتن وقتی دیدم مادرشوهرم بوده مثل اب ک رواتش بریزن شدم انقد جیغ زدم هوار کشیدم همو زدیم

نمیدونم چیکارکنم زندگیم درست شه

چطور اون خانم نمیتونه تنها باشه اون وقت من بدبخت باید همیشه تنها یاشم توخونه

(رفته بودن قسط پرداخت کنن سر از مغازع برنح فروشی و اینا دراورده بودن)

ببخشید در هم برهم گفنم اعصابم خورده فقط بکین من چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک فرزندی این مشکلاتم داره نیازبه جیغ زدن نبودمحترمانه میگفتی روزکاراشونوبکنه شب زودتربیادکه میترسی

تک فرزندی خیلی مشکللت داره اکر‌میدونستم اصلا بااین ادم ازدواج نمی کردم

محترمانه فایده نداره🥲🥲

تفریح که نرفتن تورو نبرن درضمن وقتی بایه تک بچه ازدواج کردی این مسائلم داره دیگه چار روز دیگه پیرمیش ...

تفریح نرفتن درست

اگر واقعا کار داشته باشن چرا مامانشم بایذ بره من خونه باشم

ساعت ۵ک ار سرکار آومدهدبود نیامد خونه رفته بود اونجا ۸ اومد اخه کار امروز نیس خواهر بیشتز روزا همینه

باهاش جدی صحبت کن البته با ارامش.با دادوبیداد به هیچ جا نمی رسی عزیزم

به نظر من وقتی می‌بینید که ایشون خونه مادر شوهرتون هستند شما هم اماده بشید برید اونجا .بگید تنهایی میترسم .شامم وایسید بخورید.یا اینکه شما قبل از اومدن شوهرتون زودتر برید اونجا .

یکم سخته ولی خیلی جواب میده .

اینقدر زندگی سخت نیست .اولشه .بعد یه مدت میفهمید برا چه چیزای کوچیکی زندگیت را خراب کردی 

به نظر من وقتی می‌بینید که ایشون خونه مادر شوهرتون هستند شما هم اماده بشید برید اونجا .بگید تنهایی م ...

من احمق خودمو بی نیاز نشون دادم یعنی گفتم ونشون دادم ازتنهایی نمیترسم الان چطر بگم میترسم.... دکتر خوذم میرم

حتی خرید خونه انجام میدم نونوایی میزم مامان خودش هیچکدوم این کارا رو نمی کنه 

سعی کن زیاد رواین موضوع حساس نباشی چون فقط خودت اسیب میبینی

اون نمیتونه نره چون خواهر یابرادری نداره ک بجای اون بره مجبوره بره

به خاطر همین میگم سعی کن ب خاطر این نجنگی چون میبازی هم روحیتو هم رابطتو هم آرامشتونو 

بپذیرش واز صبح تاشب منتظرش نباش برو باشگاه یه هنر جدید یادبگیر خودتو مشغول کن اینجوری ادامه بدی داغون میشی هنوز اول زندگیته