2777
2789
عنوان

چه کسانی اضطراب و افسردگی حاد رو تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 34 پست
نه مسخره نیست سعی کن بارفتارت از توهم بیاریش بیرون همین .ممکنه واسه هر کی پیش بیاد.

اشتباه کردم غلط کردم میدونم هیچ کاریش هم نمیشه کرد چی کار کنم خودم درست بشم هر موقع میبینمش استرس میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم اره واسه خود منم پیش اومده همه اینا میگذره به فکر سلامتیت باش همین سعی کن کارهایی که گفتم رو بکنی حالت خوب میشه سلامتی شما از همه چی مهمتره حتی از تفکرات بقیه نسبت به شمابدنت سرده تحملت اومده پایین گرمش کن خوراکی بوییدنی 

عزیزم درکت میکنم اره واسه خود منم پیش اومده همه اینا میگذره به فکر سلامتیت باش همین سعی کن کارهایی ک ...

چه قدر طول میکشه این دوره تموم بشه ؟ من نشخوار ذهنی هم دارم 

ببین گلم آدما یه وقتهایی ممکنه یه اشتباهاتی کنن هر اشتباهی یه تاوانی داره ولی اینی که من شنیدم از شما تاوانش اینقدر سنگین نیست که شما چهار ماه خودت رو ناراحت کنی آخرش اینه که دیگه تکرار نشه به همین سادگی .

ببین گلم آدما یه وقتهایی ممکنه یه اشتباهاتی کنن هر اشتباهی یه تاوانی داره ولی اینی که من شنیدم از شم ...

خدا خواهی شد با شما صحبت کردم قلبم اروم شد . همش دوست دارم با یکی حرف بزنم دلم نمیخواد تنها باشم 

ببین گلم آدما یه وقتهایی ممکنه یه اشتباهاتی کنن هر اشتباهی یه تاوانی داره ولی اینی که من شنیدم از شم ...

من یه مشکل دیگه هم دارم خود بیمار پنداری دارم این مدت بابت قرص ها اسهال شدم همش میترسم یه مریضی داشته باشم لطفا بازم کمکم کنید باهام حرف بزنید