2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار کرذم یا تاوان چیو دارم میدم چند وقت یبار یه مشکل بزرگ برام پبش میاد شوهرم خیلی احمقه همیشه دلمو میشکنه واقعا هیچیم با خوشی تموم نمیشه نمیدونم چرا 

الان تازه زایمان کرذم و حالم خیلی بده بخاطر کارای احمقانه شوهرم 

بارداریم به مزخرف ترین حالت گذشت بارداریم نلخواسته بود کلا حال خوبی نداشتم شوهرمم لطف کرد کاری کرد کلا داغون شدم دیگه بریدم نمیدونم چجوری ادامه بذم جرا من روز خوش ندارم توروخدا یچی بگید😭😭

چی بگیم هممون زخم خورده ایم پیرشدم تایه ذره آدم شدشوهرم ،هنوزم استرس دارم زبونم لال برنگرده ب حالت قبلش

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😭اینکه درسته ولی پیش خلنوادمم هیچوقت حالم خوب نیس اونام همیشه یه ایراداتی داره کاراشون که قابل تحمل ...

ببین تقریبا زندگی همه همینه هر کسی یه سری مشکلات و چالش ها داره ولی درمان همش خلاصه میشه تو یار خوب وقتی یکی باشه که بهت آرامش بده با مشکلات دیگه میشع کنار اومد 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن