2777
2789
عنوان

مدرسه ما واقعا عجیبه

183 بازدید | 15 پست

امروز معلما درس دادن یکشون میخواد بپرسه یکیشون میخواد آغازین بگیره فرصتم نمیدن به آدم😒

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه از امتحانای آغازین متنفر بودم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ما هم همیشه داشتیم همیشه ام تهدیدمون میکردن🤣🤣🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

معلمی که وجدان کاری داره تمام ساعات درسی رو سعی می‌کنه حاضر بشه و تا جایی که می‌تونه مطالب بیشتری به دانش‌آموزان یاد بده و در جهت یادگیری عمیق سخت‌گیری‌های بجا و سازنده داشته باشه...

اون معلم (و مدرس دانشگاه) که جلسات رو کنسل می‌کنه، دیر می‌آد و زود می‌ره، تکلیف نمی‌ده، از سر و ته درس می‌زنه و آخر سر بدون اینکه چیزی یاد گرفته باشی نمره‌ی قبولی می‌ده، دشمن شماست، کم فروش و دزده! 

چقدر منی:)) فردا پرسش دارم اصلا نمیخونم، کسی هم نمیخونه بقیه بدتر از من

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

معلمی که وجدان کاری داره تمام ساعات درسی رو سعی می‌کنه حاضر بشه و تا جایی که می‌تونه مطالب بیشتری به ...

بله درست میگید. ولی تاره اوله مهره بچه ها تازه رفتن سه ماه دست به کتاب نزدن سخته واقعا.

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

چقدر منی:)) فردا پرسش دارم اصلا نمیخونم، کسی هم نمیخونه بقیه بدتر از من

سال چندمی؟ من سال آخرم رقابت ها بیشتر شده میخونن بچه ها تازه پایه نیستن به معلم بگیم روز دیگه امتحان بگیره

سال چندمی؟ من سال آخرم رقابت ها بیشتر شده میخونن بچه ها تازه پایه نیستن به معلم بگیم روز دیگه امتحان ...

مال ما نمیخونن مطمئنم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بله درست میگید. ولی تاره اوله مهره بچه ها تازه رفتن سه ماه دست به کتاب نزدن سخته واقعا.

کل تعداد جلسات تعریف شده برای یک درس، خیلی محدوده.

اگر هیچ تعطیلی و خللی پیش نیاد هم باز وقت کمه. 

اگر واعا اشتیاق یادگیری وجود داشته باشه، از تمام دقایقی که فرصت هست باید استفاده کرد. از روز اول شروع سال تحصیلی تا آخرین جلسه قبل شروع امتحانات.