2777
2789

من پرستاری قبول شدم امسال انصراف میدم 

دوستم دندان قبول شده

چن ماه پیش با اکانت فیک ازش راجب نحوه مطالعه اش پرسیدم اونم آخرش شک کرد منم.😶 منم بهش امروز زنگ زدم اولش یکم خجالت کشیدم و بهش گفتم چجوری بگم... بعد گفتم با چن دختر تو دانشگاه آشنا شدم، میخواستن انصراف بدن و ازم راجب مشاور تحصیلی پرسیدن تو و چن نفر از بچه های دیگه رو گفتم. بعد از لحنش فهمیدم باور کرده چون موضوع رو بعدش مفصل توضیح داد. منم گفتم آها. بعدش دیدم کار داره گفت شب حرف میزنیم. الان بهش پیام بدم چیکار کنم؟

باز نمی دونم تو دلم شک دارم. بفهمه یا نفهمه آیا مهمه؟ حس می کنم بفهمه حس خوبی دست نمیده بهم. ولی خب میدونم مهم نیس. تمرکزم به هم خورده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه سال بعد اگه قبول شدی بفهمه به نظرم خیلی زشت تره البته بستگی داره چقدر صمیمی باشینبه نظرم یه قر ...

فکر کنم نفهمیده

تازه میگفت از الان انصراف نگیر ریسکه مرخصی بگیر ببین وضعت خوبه بعد انصراف بده