2777
2789

واقعا یکی بیاد رسبدگی کنه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

پاییز زمستون دیگه قطع نمیکنن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خبر نداری شما؟ فک کنم خیلیا خبر ندارن

دلتون خوشه ها ، کسی دلش به حال ما نمیسوزه 

مجبورن وگرنه قطع میکردن ...

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم خبر نداری شما؟مجبورن وگرنه قطع میکردن ...

منم خبر ندارم به من بگو 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

عزیزم خبر نداری شما؟ فک کنم خیلیا خبر ندارندلتون خوشه ها ، کسی دلش به حال ما نمیسوزه مجبورن وگرنه قط ...

چی مثلا؟

من ثانیه به ثانیه اخبار رو دنبال میکنم اتفاقا ولی دلیل خاصی ندیدم تاحالا

منم خبر ندارم به من بگو

یکم کندوکاو بکنین متوجه میشین متأسفانه اینجا نمیتونم بگم.

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چی مثلا؟من ثانیه به ثانیه اخبار رو دنبال میکنم اتفاقا ولی دلیل خاصی ندیدم تاحالا

کدوم اخبار؟ صدا سیما یا منوتو؟

خب اگه چیزی هست باید بگین دیگه

گلم خودتون برین یکم جستجو بکنین متوجه میشین من بحث سیاسی بکنم تعلیق مشکی میگیرم از بس تعلیق شدم 

یکم کندوکاو بکنین متوجه میشین متأسفانه اینجا نمیتونم بگم.

کجا کنکاش کنم بیا خصوصی بگو