2777
2789

تورخدا کمکم کنید خانمای باتجربه و سن بالاتر نظربدن خیلی حالم خرابه

من شوهرم از اول آدم رک و بی پرده ای بود جوری ک با نصف اطرافیانم درگیری لفظی داشته و الان با خیلیا قهریم بخاطر شوهرم و رفتاراش و عقیده داره ک خوبکاری میکنم و باید جواب آدمارو بدی فک نکنن خری یا خبریه...

داداشم قراربود یکاری واسمون بکنه ک اصلا براش کاری تداشت و یک ریال هم ب ضررش نبود و خیلیم ب زندگی ما کمک میکرد اینکار اما مرحله آخرش ک شده اومده الکی زده زیر همه چیز ک من نمیام و پشیمون شدم و شمام بیخیال بشید...شوهرمم عصبی شد هزارتا پیام فحش و بدوبیراه بهش داد اونم جوابشو داد و دعواشون شد و الان من موندم بینشون و مامانم زنگ زد گفت صبرمیکردید ببینید چی میشه بعد فحش میدادید الانکه بدتر کردید و دیگه گفته محاله براشون کاری بکنم 

شوهرمم گفت چون منت گذاشتن محاله دیگه ازشون قبول کنم 

با اینکه از شوهرم واااقعا دلم خونه و همه جا با اخلاقش منو کوچیک کرد اما الان حق باهاش بود...حالا میگه تو طرف منو نگرفتی و داری مودب و بی عرضه باهاشون تا میکنی و اصلا برات مهم نیست که یه روزی ۱تومن جهاز برات نخریدن و نزلشتن ما عروسی بگیریم و الانم اینطوری میکنن بازم سرشون میدی 

میخوام بدونم من این وسط چکارکنم؟؟؟؟؟هزارتا فحش بهم داده جوری ک الان شامم نخوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پشت همسرت باشی بهش بفهمونی که برات باارزشه من اگه بودم بخاطر همسرم با برادرم سنگین میشدم

بعدشم سعی کن رفتار همسرت را عوض کنی کمکش کن به اعصابش مسلط باشه

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
چطور سخت میشه؟بچه ندارم چندوقت دیگم میرم سرکارم

فکر کردی بری سرکار تمومه؟

تمام حقوقت باید بدی ب اجاره خونه

خانواده اتم معلومه هفته دوم بیزارت میکنن از طلاق

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.