2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

56 بازدید | 3 پست

تجربه من از عکس رنگی خودم تو سایت خیلی دنبالش بودم چیزی پیدا نکردم

اول این ک حتما پریودی تموم لکه بینی نداشته باشین 

بعد حتما قبلش کنترل میکنید عفونت نداشته باشین و بعد برین برای عکس رابطه ممنوع

قبل عکس ۱دونه مسکن بزنید

قرص هیوسین دوتا به فاصله نیم ساعت قبل عکس بخورید مثانه خالی باشه اماده عکس میشیدو من بدون درد و بی حسی بود در حد ۲دیقه درد شدید داشتم و تموم شد لوله هام باز بودن بهم مسکن داده هر ۶ساعت بخورم تا ۲روز من بهم گفتن باید ناشتا باشی به همین خاطر حالم بد شد فشارم افتاد حتما حتما باخودتون همراه و کیک و آبمیوخ ببرین

۲تومن شد هزینه عکس ۵۰۰دارو و لوازم پزشکی

کاهش ۴۰کیلو شروع دوباره69⬅️۵۰روز دیگه عروسی داداشم باید وزنم ۶۵باشه🤩🤩

واسه من درد نداشت حالت سوزش بود انگار آتیش گرفته بودم (تقریبا دو مین وحشتناک بود)

بعدش هم درد لکه بینی اصلا نداشتم فقط یکم خونابه همون دو سه ساعت اول و تموم

هیچ قرص و مسکنی هم نخوردم(البته برام نوشتن ولی چون دردنداشتم نخوردم)

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

واسه من درد نداشت حالت سوزش بود انگار آتیش گرفته بودم (تقریبا دو مین وحشتناک بود)بعدش هم درد لکه بین ...

منم دقیقا یجوری درد داشت اون ۲دیقه ک گفتم غلط کردم بچه نمیخام😂

کاهش ۴۰کیلو شروع دوباره69⬅️۵۰روز دیگه عروسی داداشم باید وزنم ۶۵باشه🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا یجوری درد داشت اون ۲دیقه ک گفتم غلط کردم بچه نمیخام😂

وای منم میگفتم گوه خوردم😂

ولی خب لوله هام باز بودن مشکلی نبود

شنیدم اگه لوله بسته باشه خیلی دردناکه😬

من دو سال پیش ۸۰۰ انجام دادم با دارو ها فک کنم ۱ تومنی شد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!