2777
2789
عنوان

صد و بیست میلیون دارم باهاش چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دندونات از شوهرت بگیر. باهاش طلا بخر

بزن باران بهاران فصل خون است

بزن باران که صحرا لاله گون است

بزن باران که دین را دام کردن

شکار خلق و صید خام کردن 

روحش شاد حبیب محبیان 

نه نمیفروشمارزومه یه زمین بخرم برا باغ یا برا دخترام طلا بگیرم

من هم منظورم همین بود، فعلا این پولو تبدیل به طلا کن حالا طلا یا سکه فرقی نداره فقط طلا باید اجرت و سود و مالیات بدی اما سکه ضرر فروشش کمتره که اونهم قیمت میره بالا ضرر نمیکنی اما طلا باید یه حدی گرون بشه تا اجرت و سود و مالیاتش پر بشه ، هم پولت خورد خورد خرج نمیشه و ازدستت  نمیره هم ارزش پولت پایین نمیاد، اما راجع به اون ناپیک قبلن خونه شریکی، خب نصفیش که برا برادرشوهرت هست اندازه نصفیش هم که سهم شما میشه خونه بهتون داده دیگه حسادت خوب نیست آبجی به غیراز بداخلاقی و افسردگی چیزی نداره اصلا صفت خوبی نیست راه اخرش اینکه باید صبر کنی تا بعدا یا سهمشون رو ازشون بخرید یا سهمتون رو بهشون بفروشید جایی دیگه بخرید البته ببخشید حتما هم ناراحت میشید از حرفم چون یکی از کاربرای عزیز هم راهنماییت کرده بود خیلی بد جوابشو دادید .

من هم منظورم همین بود، فعلا این پولو تبدیل به طلا کن حالا طلا یا سکه فرقی نداره فقط طلا باید اجرت و ...

البته با توجه به اینکه خودتون گفتید شوهرم هزینه درست کردن دندونامو میده گفتم سکه بگیر وگرنه به نظرم واجتر سلامتی خودت هست و برا خودت ارزش قائل بشی هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست  درغیر اینصورت فقر فرهنگی میشه ازمچ دست  تا آرنج هردوست پر از النگو و تک پوش و دستبند باشه اما به سلامتی بدن خودش آدم نرسه. 

بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون استبزن باران که دین را دام کردنشکار خلق و صی ...

روحش شاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من هم منظورم همین بود، فعلا این پولو تبدیل به طلا کن حالا طلا یا سکه فرقی نداره فقط طلا باید اجرت و ...

راجع له خونه ای که چهار خوابه و قرار بود ما بریم ولی برادرشوهرم رفت توش؟ میدونی خیلی به اون خونه دل بستم چهار خواب فول امکانات  هوشمند .اجی نمیدونی تو چه شرایطی ام  الان با پول شریکی چهارتا کولر زده توش همه وسایل نو کرده

اون کار بهم گفت در عوض خونه برو یه بچه عقب تر از اونایی بچه بیار برا همین نازاحت شدم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
مگه میشهاینا فقط برای ماسه متر زبون دارن برای برادراشونبی زبون میشن

اره بخدا قسم دقیقا همین طوره. برا من مثل اژدهاست برا داداشاش موش هم نیست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم