2777
2789
عنوان

حالتون چطوره

91 بازدید | 15 پست

منطقه ما فقط منتظر بود یک مهر بشه هوا سرد و سوزناک بشهه🥶😬

شما چه خبرا خوبین

هوا شهر شما چطوره 

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدهوا دلگیر!حال دلمم خوب نیست

منم سر شب خیلی گریه کردم🥲

امیدوارم حالت بهتر بشه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

منم سر شب خیلی گریه کردم🥲امیدوارم حالت بهتر بشه

خداکنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
گرم با کولر زندگی میکنیم

واقعااا😳

کجایین

من بیام اونجا

خیلی غمگین کسی ک بهم بدی کرد هرروز خوشحالترو خوشبختره-انگار من دارم تقاص پس میدم

عزیزمم

ناراحت نباش اونم ی روزی خدا جوابشو میده 

بخدا هممون میریم از این دنیای بی ارزش 

اره رفتم مامانت چند سالشه ؟ همیشه تپش داره؟

۴۳ سالشه 

بیشتر اوقات داره 

هر چی میگم دکتر برو نمیره

واقعااا😳کجایینمن بیام اونجا

ارع 

یکی از شهرای جنوبیم😂 اینجا هنوز از خرماپزون بیرون نیومده

چرااا بیای ظهر بادگرممم میومد صورتت می‌سوخت قشنگ 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

ارع یکی از شهرای جنوبیم😂 اینجا هنوز از خرماپزون بیرون نیومدهچرااا بیای ظهر بادگرممم میومد صورتت می‌ ...

بگردمم 

از سرما متنفرمم حتی اگه خونه گرم گرم باشه بدن من مثل میت یخ و سرده🤦🏼‍♀️