2777
2789
عنوان

عمل لابیاپلاسی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 23 پست

واقعا این عمل بی معنیه حالا اگه کسی اذیت میشه آره ولی برلی خوشایند همسر مسخرست

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری دردش رو تحمل میکنین 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دقیقا.ولی از حقیقت نگذریم بعضیا واقعا نیاز به این عمل دارن

ندیدم اونایی که عمل میکنن چطورین 😂😂

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

عزیزم دکتر دلش واسه جیب خودش سوخته نه شما بعدم اعتماد بنفس آقایون ببین یه هسته خرما دارن همشم دارن چوسی میان و همش موقع رانندگی و دعوا حواله این و اون میکنن😅 کل زندگیشونم دستور از مغز نمیگیرن🤣 اونوقت ما خانوما واسه خودمون هزار درد و خرج و عذاب جور میکنیم واسه کی و چی بیخیال عهههههه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

مگه همش چقدر گوشت داره که دوبار هم بخواد عمل شه؟!

دکترای مثلا دلسوز تشخیص عمل میدن مدیونید اگه فکر کنید فکر پولن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

دکترای مثلا دلسوز تشخیص عمل میدن مدیونید اگه فکر کنید فکر پولن

همش برای پوله...بعضیا خیلی بزرگه همش سوزش اینا هست خب عمل کنن ولی دیگه دوبار اصلا نمیشه...اون همه درد تحمل بشه چرا آخه😞

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

همش برای پوله...بعضیا خیلی بزرگه همش سوزش اینا هست خب عمل کنن ولی دیگه دوبار اصلا نمیشه...اون همه در ...

همش از کمبود اعتمادبنفس  هست