2777
2789
همسرم تو این 10 سال با صدای بلند باهام صحبت نکرده چه برسه به کتک

زدن ما که براشون لذت بخشه حتی اگر جدی باشه

فقط تو صورت نه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدن ما که براشون لذت بخشه حتی اگر جدی باشهفقط تو صورت نه

آره خب من زورم کجا بودم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چه کار کردی؟

توی کدومش ؟ 

جفتش نگفتنیه بدآموزی داره 😂😂

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خب تو چی کار کردی بعد از اینکه کتک خوردی ؟

کار خوبی نکردم

جیغ و گریه و فحش و ژنگ زدن به خونواده و خانواده ش و قهر از خونه و چند روز نرفتن خونه و حرف طلاق زدن و دیگه جوگیر بودم تا تهش داشتم میرفتم

بعدا فهمیدم همه ش بچگانه بود و همه نگرانم بودن حتی خود شوهرم 

کار خوبی نکردمجیغ و گریه و فحش و ژنگ زدن به خونواده و خانواده ش و قهر از خونه و چند روز نرفتن خونه و ...

کاش منم میتونستم‌ این کار هارو بکنم اما اصلا 

نمیشه 

شوهرم‌همچبن ادمی نیس میکشتم‌

یکبار برام اتفاق افتاده که بابتش الان یک ماهه حرف نزدیم

بمیرم

اگه توی خونه خودتی

رابطه داشتنو استثنا کن

نذار پایه گذار خیانت خودت بشی

ولی توی رابطه هم خودتو بگیر و قششششنگ بفهمون بهش باید حالاحالا ها منت بکشه و عذرخواهی کنه و تو همچنان ناراحت و دلخوری

نشون بده وظیفه تو انجام میدی ولی بیشتر از وظیفه هرگززز تا درست بشه 

کاش منم میتونستم‌ این کار هارو بکنم اما اصلا نمیشه شوهرم‌همچبن ادمی نیس میکشتم‌

همچین ادمی هم بود اینکارا رو گفتم که نکنی

کاش منم میتونستم‌ این کار هارو بکنم اما اصلا نمیشه شوهرم‌همچبن ادمی نیس میکشتم‌

گرو کشی نکنی تو رابطه داشتن

بدترین کار و بهترین حیله شیطان برای پاشیدن زندگیه

ناراحتی و دلخوری سرجاش اون بذار باشه 

فقط کمش کن نشون بده بی میلی 

واقعا لذت میبرن از زدن ؟؟من فکر نکنم‌

آره خخخ

خوشحال میشن که دردشون نمیاد 

احساس قوی بودن بهشون میده خخخ

خنگولا 

بمیرماگه توی خونه خودتیرابطه داشتنو استثنا کننذار پایه گذار خیانت خودت بشیولی توی رابطه هم خودتو بگی ...

ما شرایط زندگی مون متفاوت و پیچیده هست نه من میتونم زندگی رو رها کنم نه اون میتونه 

در حال حاضر از نظر فشار زیادی روی ماست که جفتمون داریم تحمل میکنیم و آثارش از جای دیگه میزنه بیرون مثل همین جریان سیلی خوردن من نمیدونم در نهایت چه اتفاق میفته 

بهرحال توی این یک ماه هم پیش هم نبودیم