2777
2789
عنوان

واقعا هم راسته....

148 بازدید | 7 پست

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸

عروسکی که در پنج سالگی خراب شد و کلی غصه اش را خوردیم، در ده سالگی دیگر اصلا مهم نیست...

نمره امتحانی که در دبیرستان کم شدیم و آنقدر به خاطرش اشک ریختیم و روزگارمان را تلخ کرد در دوران دانشگاه هیچ اهمیتی ندارد و کلا فراموش شده است...

آدمی که در اولین سال دانشگاه آنقدر به خاطرش غصه خوردیم و اشک ریختیم و بعد فهمیدیم ارزشش را نداشته و دنیایمان ویران شد، در سی سالگی تبدیل به غباری از یک خاطره دور دور دور شده که حتی ناراحتمان هم نمیکند...

و چکی که برای پاس کردنش در سی سالگی آنقدر استرس و بی خوابی کشیدیم، در چهل سالگی یک کاغذ پاره بی ارزش و فراموش شده است...

پس یقین داشته باش که مشکل امروزت، اینقدرها هم که فکر میکنی بزرگ نیست...

این یکی هم حل می شود ...

میگذرد و تمام میشود...

غصه خوردن برای این یکی هم همان قدر احمقانه است که درسی سالگی برای خراب شدن عروسک پنج سالگی ات غصه بخوری!

همه مشکلات،همان عروسک پنج سالگی است...شک نکن!

🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸

ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی.......تو بمان و دیگران،وای به حال دیگران!!

کاش همه مشکلات همینا بود که نوشتی گلم. بدبختی اینه اون مشکلا مال اروپایی هاست . مال ماها خیلی بده و تا اخر عمر یه گوشه قلبمون رو زخمی کرده

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
کاش همه مشکلات همینا بود که نوشتی گلم. بدبختی اینه اون مشکلا مال اروپایی هاست . مال ماها خیلی بده و ...

عزیزم مشکلاتی که ممکنه برای ما به وجود بیاد برای اونا هم احتمالش هست.

بستگی به دید ادم داره عزیزدلم.

همه چیز یه روز به دست فراموشی سپرده میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی برای مشکلات زود گذر ولی مادرشوهر تا آخر عمرش باهاته اون نباشه خواهر شوهر هست کاش همشون آلزای ...

اخی عزیزم.

اره خیلی سخته سر کنی با ادمایی که برات ارزش قائل نیستن.

سعی کن اصلا بهشون توجه نکنی.

خودتو سرگرم و مشغول کارای دیگه کن تا اصلا بهشون فکر نکنی.برو انواع هنر ها رو یاد بگیر و خودتو باهاشون سرگرم کن.دیگه انقدر سرت شلوغ میشه که حرفاشون پشیزی برات اهمیت نداره.

سخته همه چیز رو به فراموشی سپردن. مثلأ شکست تو زندگی با داشته فرزند و دوری ازش. یا از دست دادن عزیزت . و دل تنگی واسش. عمری که به باد بره و خودت مقصر نباشی و دیگران واست تصمیم گرفتن. ولی حرفت درسته باید واقعیت رو قبول کرد و خودمون رو ازار ندیدم. اینو هم میدونم مشکلات همه جای دنیا هست ولی ما ایرانی ها عاطفی تریم و اونا منطقی ترند 

بله ولی برای مشکلات زود گذر ولی مادرشوهر تا آخر عمرش باهاته اون نباشه خواهر شوهر هست کاش همشون آلزای ...

خندم گرفت من شوهرم همیشه میگه وقتی میریم شهر مادرش که الزایمر بگیر چون مادرش رو میشناسه چه زن بدیه. منم با اخم گفتم خوبه دیگه بدبختی هر روز کلی فوحش بده این زنیکه کیه اوردی با خودت. مثل پنجعلی که زنش رو میزد میگفت دزد امده خونه  

سخته همه چیز رو به فراموشی سپردن. مثلأ شکست تو زندگی با داشته فرزند و دوری ازش. یا از دست دادن عزیزت ...

کاملا حرفت درسته عزیزم.

داغ عزیز تنها چیزیه که هیچوقت فراموش نمیشه و همیشه مثل داغ رو قلبته.

و کاملا حرفت درسته عزیزم ما عاطفی هستیم و از سر مهر و عاطفه تصمیم گیری میکنیم ولی اونا منطقی هستن.باهات موافقم عزیزم.

اره نباید غصه خورد.

چون بقیه عمرتم تلف میشه و بعد دوباره پشیمونی به بار میاد.باید زندگی رو از نو بسازی هرچند خیلی خیلی سخته و یه ادم خیلی قوی میخواد.