2777
2789

سلام وقت بخیر 

پبش اومده براتون تو روز هایی که رژیم هستین چند روزش میل شدددددید به غذا پیدا کنید؟جوری که هر نوع غذایی باشه براتون مهم نباشه و فقط بخورین در حجم زیاد و متنوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حس موقت هست بعدش کلن از غذا بیزار میشی فکرش از سرت میره بیرون

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

اره ديروز هم پرخوري كردم امروز دارم جبران ميكنم ولي خيلي بده اين طوري من ده پونزده روز از ماه غذام كمه ده پونزده روز زياد گند ميزنه به رژيمم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اره ديروز هم پرخوري كردم امروز دارم جبران ميكنم ولي خيلي بده اين طوري من ده پونزده روز از ماه غذام ك ...

عزیزم خود من با اینکه بعضی روزا نمیتونم جلو خودمو بگیرم و رژیمو میشکنم.

آخر سر به اون روز فکر میکنم تا واقعا زیاد زیاد هم نخوردم.

چون واقعاً دیگه معدمون کوچیک تر شده و بشقاب رو به اون پری روزای چاقی نمیکنیم...

اون ۱۵روز رژیم شکستنت فقط باعث میشه تو لاغر تر نشی وگرنه اون وزن کم شدتو آنچنان بر نمیگردونه‌‌...

من خودم متاسفم نزدیک پریودی و ایام پریودی رژیمم شکسته میشه...و اخرشم میبینم وزنم کمتر از یه کیلو برگشته

ولی در کل ۱۵ روز خیلی زیاده سعی کن کمترش کنی،مثلا با خودت بگو وسط هفته و اخر هفته هم خیلی میخورم و اینجوری با خودت قرار بذار و روش بمون.