2777
2789
عنوان

اگه داداشتون قصد داشت با یه تراجنس ازدواج کنه چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 18189 بازدید | 224 پست
برای کسایی ک میگن دعواش میکردم متاسفم آخه عقب مانده های ذهنی اگه خودتون ترن.س بودید حق زندگی عادی به ...

حق زندگی ک همه دارن

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم جز استثناها باشند و روی خوشبختی و آسایش رو ببینند، طلب خیر و آرامش برای هر کس که در این وصل ...

الهی  آمین

منم یجورایی نگرانم 

خودمم تازه جدا شدم نمیدونم ب مسائل خودم فکر کنم، یا داداشم

خب هر چقد عمل کرده باشه باز مشخصه ک قبلا مرد بوده

خب اینام حق زندگی دارن گنا داره این قدر راحت قضاو نکنین

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بله

حقیقتا پذیرفتنش سخته مخالفت میکردم تا جای ممکن 

اینکه خانواده اش هم چطوری باشند خیلی مهمه

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

پس اشکالی نداره بنظرماگه برا داداشم پیش میومد عمیقا ناراحت میشدم و اظهار ناراحتی هم میکردم ولی سنگ ن ...

منم مشکلی ندارم ولی خب ناراحتم

مخالفت مامانم این ناراحتی رو بیشتر میکنه 

منم مشکلی ندارم ولی خب ناراحتممخالفت مامانم این ناراحتی رو بیشتر میکنه

خودش که دوتا بچه داره بزارین بگیره زندگیه خودشه لابد اینجوری خوشه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اسی جای به شدت اشتباهی داری نظر خواهی میکنی

اینجا بیشتریا افرادی هستن ک فقط سبک زندگی خودشونو درست میدونن و اگه چیزی برخلاف شیوه زندگی خودشون ببینین تنها کاری ک میکنن توهین کردنه

و ذره ای سعی نمیکنن حتی برای سواد خودشونم که شده تحقیق کنن راجب یه سری مسائل و خودشونو در حدی میدونن که همه چیو تحقیر کنن!

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اصلا صلاحیت نداره بیاد تو تلویزیون که الگوی مردم شه و هی نشونش بدن کسیکه مصاحبش هست که عاشق مرد و خو ...

نخیر مشکل داشته عاشق خواستگار بوده چون دوسداشته زندگی کنه ولی متاسفاانه نمیتونسته کنار بیادباید عمل میشدن چرا اینقد راحت درمورد ادما حرف میزنیم

اسی جای به شدت اشتباهی داری نظر خواهی میکنیاینجا بیشتریا افرادی هستن ک فقط سبک زندگی خودشونو درست می ...

منطقی بود

ببینید اینقدر نرخ تراجنسیتی رفته بالا یک جوری فکر میکنن خودشون انگار اونها سالمن بقیه جامعه داغون، ا ...

صد در صد باهات موافقم. دقیقا اینایی که واقعا مشکل دارن خیلی کمتر از اینه که همه نوهم میزنن. اینا مشکلات ریشه ای دیگه دارن. همشون میخوان تغییر جنسیت بدن.