2777
2789

از وقتی دیدم خانمه بخاطر خیانت شوهرش ناراحته تصمیم گرفتم شوهرشو بلاک کنم چون واقعا بهم ریخته بودم از این مسئله گرچه به من ربطی نداشت ولی دلم واسه هم جنسم سوخت ناراحت کننده ست گفتم یه جور همدردی باشه با خانمه

شاید حرکتت کوچیک باشه ولی سهم خودت رو اینجور ادا میکنی. کارت درسته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تعجب کردم هیچ کس نگفت( کاش سرمون به زندگی خودمون باشه

شما از مرد خیانتکار حمایت میکنید مردی که باعث ناراحتی همسرش شده در ضمن بلاگرم باشه شاید من نوعی سهمی در این خیانتها داشته باشم که نمی‌خوام داشته باشم خودم بلاکش کردم که یه زندگی حفظ بشه 

شما از مرد خیانتکار حمایت میکنید مردی که باعث ناراحتی همسرش شده در ضمن بلاگرم باشه شاید من نوعی سهمی ...

نه. به هیچ وجه از مرد خیانتکار دفاع نمی کنم

منظورم اینه بعضیا اینجور وقتا الکی از این جمله ی مزخرف استفاده می کنن و از نگاهِ این آدما هیچ کسی نباید کاری به کسی  داشته باشه

نه. به هیچ وجه از مرد خیانتکار دفاع نمی کنممنظورم اینه بعضیا اینجور وقتا الکی از این جمله ی مزخرف اس ...

اوکی الان متوجه شدم ولی مدام چندوقته خودخوری میکردم چون می‌دیدم بنده خدا همسرش چقدر حساس و اذیت شده من شوهرش رو بلاک کردم که به نوعی کمکش کرده باشم