banoo_goliiii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 524 عنوان قضاوت دیگران 54 بازدید | 5 پست راستش دیروز آرایشگاه رفته بودم و حرف افتاد گفتم که جدا شدم بعد گفت آخه چرا بچه دار شدی و ....خیلی دلم از حرفش درد گرفته 1404/07/01 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 چرا به حرف بقیه اهمیت میدید آخه!!!مردم تا وقتی زنده ای قضاوتت میکنن و عیبجویی میکنن ازتمَردم تادنگی مُردم ولت نمیکننپس بیخیال حرفای مردم زندگی کن تا ارامش داشته باشیحرف یه عده ادم نادون بی عقل برات مهم نباشه اینا اگه شعور داشتن قضاوت نمیکردن که یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
banoo_goliiii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 524 چرا به حرف بقیه اهمیت میدید آخه!!!مردم تا وقتی زنده ای قضاوتت میکنن و عیبجویی میکنن ازتمَردم تادنگی ... میدونم . اما واقعا به خاطر این حرفا ی مدت جایی نمیرفتم که هی نپرسن جدا شدی؟ چرا و..
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 میدونم . اما واقعا به خاطر این حرفا ی مدت جایی نمیرفتم که هی نپرسن جدا شدی؟ چرا و.. خیلی راحت و خونسرد باش و بگو ببخشید، دوست ندارم در موررش حرف بزنم.همین!مجبور نیستی توضیح بدی که یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔