2777
2789

واقعا چقد ضرر داره؟ آخه من اصن نميتونم گوشي رو از دستم بزارم چون بيشتر بيكارم تو خونه يه سرگرمي جايگزين نت و گوشي لازم دارم ك به اندازه گوشي معتادم كنه😣🙃

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

نه بابا دکتر من گفت ثابت نشده که ضرر داره.الکیه .من سر بچه اول بیس چاری گوشی دستم بود وهمچنین الان .این همه امواج اطرافمون هس

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدول حل کن😯😌😌

يني معتادش ميشم؟ جدول مجله خانواده اينا؟ 

تو سايت بيشتريا باردارن ولي ميان مجازي ضرر نداره عايا؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
وای وای همسرمنم یکسره غر میزنه که ضرر داره چرازیاد استفاده میکنی اوووف😥

هم همسرم هم مامانم خو من چيكا كنم اهل تلوزيونم نيسم☹️

بلی و صد البته امواج وای وای

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ابنکه تو دستت نگیذی همه دارن و امواج هس ..ولی سعی کن کمتر استفاده کنی و رو ایر بزاری

دقيقا مثلا واي فاي نداريم ميگيم ضرر داره ولي هر جا ميريم واي فاي هس تو ساختمون همسايه ها دارن خودمون نه

میگن ضرر داره من رو‌دوتا بچم تو‌دستم بوددوستم هم کلا کارش با گوشی و‌اینترنت و‌کامپیوتره الان سه تا بچه سالم داره خداراشکر نمیدونم شاید بعدا ضرر داسته باشه براشون

تازه یه جایی خوندم که سشوار ضررش چن برابر گوشی و وایفاست

🙄🤔🤔🤔

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
يني معتادش ميشم؟ جدول مجله خانواده اينا؟  تو سايت بيشتريا باردارن ولي ميان مجازي ضرر نداره عاي ...

من که خودم همیشه گوشی دستمه میام. جدول هم هست. مثله مجله اس. ولی کلا جدوله تموم صفحاتش