2777
2789

ورداشته امروز از علوم سال نهم تا سال دوازدهم تک ب تک نمره هارو پرسیده 

اکثرا نگفتن ولی بعضیا گفتن

خب اگه میخواین با بچها اشنا بشین صحبت کنید باهاشون، اینکه درس رو راحت میفهمن یا نه، دوسش دارن یا نه، مشکلشون سر کلاس چیه

ن اینکه نمرت چند شد

تازه اخرشم گفت من نمره اصلا برام مهم نیس

خب برات مهم نیست چرا میپرسی روز اولی 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واس این پرسیده ک دستش بیاد چی ب چیه

ولی درکل کار جالبی نیس

من حتی با پرسیدن شغل پدر دانش اموزم مشکل دارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
میخواد یه شناخت کلی از درستون داشته باشه

حرکت زشتیه

میتونست بگه از فیزیک خودت راضی ای مثلا

ن اینکه بیاد ریز ریز نمرات بپرسه، ممکنه کلی نمره خوب تو کلاس باشه ی نمره بد، اون نمره بد کل امید و اعتماد ب نفسشو از دست میده با شنیدن نمره ها

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پرسیده که بفهمه وضعتون به طور کل چه جوریه باهاتون زیاد کار کنه یا نه با بچه هایی که نمره شون کم تره بیشتر کار کنه و تو چه شرایطی هستید بیاد دستش این که خوبه اینکه شغل پدر رو قبلا می پرسیدن اون که دیگه اصلا ربطی به درس نداشت خیلی بد بود یه بار از من پرسیدن  من بابام تو بچگی فوت شده بود خوب ادم ناراحت میشه میخواستم بگم تو کلاس

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

باز شما خوبه دوستم یه استادی داشت نمره های بچه ها رو میزد رو دیوار دانشگاه 😂فکر کنم اونایی که کم گرفته بودن رو زده بود یادم نیست دقیق اون بدتر همه می بینند باز شما تو یه کلاس هستید به نظر من نمره شخصیه به کسی نباید گفت فقط خود معلم و استاد باید در جریان باشن میگن کسی پایه قبل نمرش کم باشه در اینده هم ممکنه کم بشه چون پایه قبل رو درست متوجه نشده برای همین پرسیده

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

باز شما خوبه دوستم یه استادی داشت نمره های بچه ها رو میزد رو دیوار دانشگاه 😂فکر کنم اونایی که کم گر ...

نه بابا معلوم بثد میخواد اذیت کنه

اخه علوم نهم چه ربطی ب دوازدهم داره

نه بابا معلوم بثد میخواد اذیت کنهاخه علوم نهم چه ربطی ب دوازدهم داره

نمیدونم بعضی معلما یه چیزیشون میشه