2777
2789

من هم به رشته عمران علاقه دارم هم دامپزشکی خب

بعد معدلم هم خداروشکر همه ۱۹ و نیم به بالا هست

بعد من گفتم بعد امسال یعنی نهم برم تجربی که بعدا هم میتونم ازش برم عمران هم دامپزشکی چون میشه پرسیدم

اما میگن خیلیییی سخته تجربی

بعد مامانم هم اصلا کاری نداره ها فقط راهنماییم میکنه و اصلا زورم نمیکنه خداروشکر

بعد بعضیا میگن فنی حرفه‌ای و اینا بده اسمش خوب نیست یا همه تنبلا میرن

منم نه ریاضی دوست دارم و میگن تجربی خیلی سخته

میشه شما هم یه راهنمایی کنید چه گلی به سرم بگیرم

A cat lover    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 15 سال پیش فنی و حرفه ای رفتم. ازمون ورودی داشت. معدل 18 به بالا میگرفت. اون کار و دانش و رشته انسانیه که برای ضعیف هاس. ضمن اینکه من اگر برگردم عقب میرم کار و دانش. از اول تخصصی تو یه فیلد رشته باهات کار میکنن

اگه میتونی سه سال از عشق حال و تفریح و خانواده و دوستات بگذری و بکوب برا کنکور بخونی برو تجربی البته سختی هاش به درامد بعد میارزه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چیکار به حرف مردم کن بجاس سردرگمی برو تحقیق کن هم رشته فنی هم تحربی برو از دخترایی که رفتن فنی تحقیق ...

اصلا با حرف مردم کاری ندارم کلا میگم اسمش بد در رفته

و الانم دارم از تجربیات شما هم استفاده میکنم دیگه

A cat lover    

اصلا با حرف مردم کاری ندارم کلا میگم اسمش بد در رفتهو الانم دارم از تجربیات شما هم استفاده میکنم دیگ ...

ببین برو تحقیق کن ببین ایندش چطوره کاری به اسمش بد در رفته و اینا نداشته باش ببین چطوره کدوم دانشگاه‌ها چه رشته هایی داره 

فکر میکنم فنی و ریاضیات در یه حده فقط فنی حالت عملی داره ریاضی بیشتر تئوری تحقیق کن

ممنون

در کل یادت باشه. الان تو این سن کم که ذهن و وقتت آزاده پدر و مادرت منتی سرت ندارن، سر درس خوندن سختی بکشی، بشینی بکوب درس بخونی. بهتر از اینه الان از سر راحتی و سخت نبودن یه رشته معمولی بخونی، بعد که سی سالت شده باشه در به در کار و پول باشی. نه ذهن و وقت آزاد داری درس بخونی نه خانواده بدون منت ساپورتت میکنن تو درس خوندن

اصلا اصلا به سختی رشته فکرنکن. دنبال راحتی این سه چهارسال نباش. الان سختی بکش، بجاش به فکر این باش چیزی رو بخونی که بعدش کار راحت داشته باشه و درامد بالا

کی گفته فنی فقط تنبلا میرن ؟ 

همه اونایی که میرن تجربی اخرش پزشک نمیشن که 

میرن همین رشته های عمران و حسابداری و...

ولی بچه های هنرستان از دبیرستانیا چند پله جلوترن چون اونا سه سال خوندن و دیپلمشو گرفتن ولی دبیرستانیا حتی آشنایی هم ندارن حتی هنرستانیا کارورزی و کارآموزی ام از طرف مدرسه میرن 

رشته های فنی و هنرستان خیلی سخت تر از رشته های نظریه بنظرم ۱۰۰ نمره تئوری دارن ۱۰۰ نمره عملی هر درس تخصصی که بخوان پاس بشن دوتا امتحان عملی و تئوری باید بدن براش ۲۰۰ نمره...

حالا دیگه بقیشو نگم....

هرچی