2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد خبر بارداریمو اینجوری بگه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست
رواج که دیگه گذشته وعادی شده بعدم پدرومادر اقوام ذوق دارن یه جشن کوچک چه اشکالی داره .اجباری هم نیست

پدر و مادر بله ولی مثلا جشن بگیری و بعد از شام اعلام کنید که خانم خونه با داره.بیشتر برام خنده داره تا باکلاس بازی🤣

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پدر و مادر بله ولی مثلا جشن بگیری و بعد از شام اعلام کنید که خانم خونه با داره.بیشتر برام خنده داره ...

کسی که برای جشن دعوت میشه میدونه کجا قراربره هدف از این جشن چیه .اون که شما میگید بله خنده دار تو یه مهمونی یا دورهمی همچین موضوعی مطرح بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت ذوق داره ولی واقعا بهتره شلوغش نکنی مخصوصا سه ماه اول

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

ببخشید میزنم توی ذوقتون ولی با این اوضاع مملکت و هر کسی مشغله خودس رو داره خبر بچه داریتون برای خودتون شیرینه حتی ممکنه خانوادتون هم اون انتظاری که ازشون ااری رو واکنش نشون ندن، شاید خوششون نیاد داییات که دعوتشون کنی اخه واقعا بچه دار شدنتون برای خودتون ذوق داره مردم براشون مهم نیست شاید حتی خسته کننده هم باشه براشون شکا که میخای جشن بگیری قطعا انتظار شادی کردن ازشون داری خب احتمالا بروز ندن و شما دلخور شی

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

پدر و مادر بله ولی مثلا جشن بگیری و بعد از شام اعلام کنید که خانم خونه با داره.بیشتر برام خنده داره ...

خیلی خز و چیپه واقعا 

کسی که برای جشن دعوت میشه میدونه کجا قراربره هدف از این جشن چیه .اون که شما میگید بله خنده دار تو یه ...

همین دیگه میخواد مثلا مهمونی بده بعد از شام کیک بیاره و بگه مناسبت مهمونی بارداری خانم خونه هست.مثلا چی بشه؟شوهر خاله کل بکشه،دایی هم کردی برقصه؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خودم اصلا موافق این کار نیستم اتفاقا

اینکار رو نکن مخصوصا توی بارداری زن حساس میشه دلخوری پیش میاد خودت اذیت میشی 

تو رو خدا دیگه این چیزا رو رواج ندید.به نظرم خیلی چیپ و خنده داره.من که روم نمیشه مثلا پیش شوهر خالم ...

مشکل منم دقیقا همینههههه دیگه منظورمم از جشن این نیست ک زنگ بزنم بگم بیاید جشن ی شام و دور همیه ک بعدش خود همسرم میخواد خانواده ها رو خوشحال کنه با ی کیک کوچیک