2777
2789
میشه برام توضیح بدیدیکی هست ۹۸ کنکور داده . الان بازم میخاد بده . نظام قدیم بوده . برای فرهنگیان میخ ...

من جریان فرهنگیانو نمیدونم 

ولی برای ترمیم باید کل دروس دوازدهم و ۶درس یازدهم رو امتحان بده

دلتنگ آواز قو🦢
میشه برام توضیح بدیدیکی هست ۹۸ کنکور داده . الان بازم میخاد بده . نظام قدیم بوده . برای فرهنگیان میخ ...

فرهنگیان محدودیت سنی داره اول این مورد رو چک کنه که مشکلی نباشه 

بعد اینکه الان جدیدا کنکور فرهنگیان جدا شده البته حتما باید کنکور یه رشته رو داد در کنارش دفترچه فرهنگیان هم میدن ، یه سری دروس خاصی اضافه شده که باید منابعش رو خوند 

الان سوابق تحصیلی اضافه شده یعنی شما الان اگه بخواین شرکت کنید باید برای دروس یازدهم و دوازدهم ایجاد سابقه کنید و امتحان نهایی بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتید بره امتحانای دوازده و یازده رو دوباره ثبت نام کنه ترمیم بده این برا سوابق تحصیلیشحالا کنکور فره ...

یعنی برای فرهنگیان نباید مثلا فیزیک و شیمی و اینا رو خوند؟ حتما باید ترمیم رو بره؟

تا جایی که میدونم اصلا باید امتحان بدی ، نهایی دوازدهم ۱۰ تا درسه ولی یازدهم نمیدونم الان چندتا درسه ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتید🌺🙏

یه سوال دیگه میشه از تجربی رفت انسانی ازمون داد؟

همین ترمیمی ها رو انسانی داد؟

ترمیم سخته؟

ممنون بابت وقتی که گذاشتید🌺🙏یه سوال دیگه میشه از تجربی رفت انسانی ازمون داد؟همین ترمیمی ها رو انسا ...

خواهش میکنم🌹🙏 

بله میشه یه تایمی فرصت میدن باید برید توی سایت ثبت نام کنید و هزینه اش رو پرداخت کنید البته من همون رشته خودم ترمیم دادم نمیدونم برای یه رشته دیگه که بهش میگن ایجاد سابقه باید مدرسه بزرگسالان برید یا نه 

امتحان نهایی ها مثل کنکور سخت نیست ولی مثل قبل هم آسون نیست که راحت بشه نمره گرفت ، در حد ۱۵ ۱۶ نمره روتین و متوسطه ولی حدود ۴ نمره سوالات مفهومی میدن که به هرحال بین داوطلبا تفاوت ایجاد بشه ، الان حتی ۲۵ صدمم میتونه ترازو جابه جا کنه 

یعنی برای فرهنگیان نباید مثلا فیزیک و شیمی و اینا رو خوند؟ حتما باید ترمیم رو بره؟

چرا اونارو باید بخونه اون برا دفترچه تجربیه ک ی دفترچه دیگه ام جدا بهت میدن منابعش اوناش 

کلا دوتا دفترچه میدن 

مهر۱۴۰۵ دانشجو میشم😍✨️