2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به روی خودشون نمیارن

218 بازدید | 24 پست

من وسیله گرفتم برای خونمون که در واقع وظیفه خانواده همسر بوده ولی اون موقع جنس خوب نگرفتن برامون من مجبور شدم ۲۰ برابر هزینه کنم دوباره با کارکرد خودم. بعد تا فهمیدن اون قبلیارو خواستن خودشون بردارن همسرم یه مبلغ خیلی کم گف که اگه خواستید بردارید. حالا الان چند هفته س به روی خودشون نمیارن پولشو بدن منم لازم دارم البته خیلی خساست تو خانواده شون دیدم ینی مادرش ده تومنم براش پوله برعکس شوهرم که اصلا از لحاظ دست و دلبازی اوکیه و مثل اینا رفتار نمیکنه

الانم چون اولین بارشون نیست خیلی دلم شکسته مگه من روی گنج نشستم که از همه چی چشم پوشی کنم

من اصلا خوشم نمیاد نه مدیون کسی باشم نه پررو باشم همیشه حواسم به این چیزا هس مثلا باید برای کسی پول بزنم نصف شبم شده زیر سنگم شده نمیذارم دیر شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی پیام دادم گفتم یه پولی ریختن تو حساب ، شما ریختی؟باباش گف نه همین دیگه به رو خودشم نیورد

مستقیم بگو

شماره کارت بفرست

زیرش بنویس گفته بودین شماره کارت بفرستم برای پول وسیله ها

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

حتما باخودشون گفتن اینا رو ک خودمون گرفتیم پول چیو بدیم

پولشو همسرم داده بود اون موقع، ولی من اصن راضی نبودم از اونا، گفتم شرایطشو نداره همسرم من الان پول دارم بخرم گرونتر نشه

بعد آخه انگار بهشون گفته بوده قبلا میخواین بردارین انقد میفروشیم، من اصلا نگفتم بیاین بردارین

چون از اینا خوبی ندیدم، راضی بودم بدم به یه نیازمند یا تو دیوار بفروشم

پولشو همسرم داده بود اون موقع، ولی من اصن راضی نبودم از اونا، گفتم شرایطشو نداره همسرم من الان پول د ...

چ شرایط بدیه   حالا بعضیا به خانواده همسرشون همه چی میگن   ولی ما رومون نمیشه حق خودمونم بخوایم

مستقیم بگوشماره کارت بفرستزیرش بنویس گفته بودین شماره کارت بفرستم برای پول وسیله ها

چی بگم

برای من حس میکنم زشته

همسرم باید بگه که نمیگه 

مثل وقتی که بی احترامی میکنن بهم روش نمیشه جوابشونو بده منم یه دختری ام که نه به بزرگتر نه به کوچیکتر بی احترامی نکردم برام قفله

حالا قضیه این دو تا وسیله ام شده همین، کم رویی

مستقیم بگوشماره کارت بفرستزیرش بنویس گفته بودین شماره کارت بفرستم برای پول وسیله ها

باورت میشه اون موقع مامانم گف شمعدون بگیرید به من و شوهرم، وقتی شوهرم به مامانش گف شمعدون بخریم گف نه لازم نیست، مامان خودم بدون اینکه به کسی بگه رفت دو تا شمعدون شیک خرید برامون. وقتی مامانش فهمید شمعدون دارم داشت سکته میکرد ب شوهرم گف تو خریدی گف نه مامان من گرفته آروم گف خب دستش درد نکنه

از اینه لجم میگیره سر این چیزا که الان بردن

چ شرایط بدیه حالا بعضیا به خانواده همسرشون همه چی میگن ولی ما رومون نمیشه حق خودمونم بخوایم

😭

ولی آدم یادش نمیره این رفتارا رو، من که تو دلم مونده 

ازشون قرض کن یه مبلغ بیشتر از اون اضافشو پس بده اونو پس نده

فک نکنم بدن، آخه همسرم پول اینو روش نمیشه بگه بعد بگه قرض بدید 

الانم به همسرم دوباره بگم ورمیداره از حساب خودش میزنه. آخه من اگه میخواستم ازش بگیرم که ۲۰ برابر پول اینا رو نمیدادم. میخوام اونا پولم رو بدن