2777
2789

دوستان لطفا تهمت حسودی نزنید تاپیکامم بخونید میفهمید به حد کافی شکر خدا دارم و مشکل یه جای دیگست که براش تاپیک زدن 🙏

دوست شوهرم همش از دارایی هاش تعریف میکنه برای دخترم فلان چیز هارو کردم شماهم وقتی بچه دار شدید انجام بدید ( ما هنوز بچه نداریم ) 

فلان وقت برای دخترم انچنانی مجلس گرفتم شماهم بچه اوردید بگیرید 

برای زنم فلان کار ها رو کردم ...

مثلا چند روز پیش مارو دعوت کرده خونش نشسته بودیم یه هو گفت برای خانمم کلی طلا خریدم و رفت خودش از کمد خانمش طلاهارو اورد  گذاشت جلوی من گفت ببین خانمو همش سوپرایزش میکنم 

این رفتار اصلا از نظر من نرمال نیست چرا باید یکی هی توضیح بده چیکار کرده چیکار نکرده یا هی بیاد نشون بده 

انگار بلاگری میکنه توی زندگی واقعی ! 

من از ادمای ساده و بی شیله پیله خوشم میاد ادم تجملاتی نیستم اما حس میکنم این آقا فخر فروشی میکنه همسرمم قبول نمیکنه میگه نه رفتارش عادیه تو الکی داری رو دوستام عیب میزاری 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

لطفا شما بگید من حساسم و عیب میزارم ؟؟

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین عقله انگار

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مهم نباشه برات ارتباطتو کم کن

نمیتونه مهم نباشه برام چکن همسرم قبول نمیکنه که این رفتار ها عادی نیست میگه از همه یه عیبی میگیری ! بعد دوباره سر دیدن اینا بحثمون میشه گاهی به خودم شک میکنم میگم نکنه من دیوونه ای چیزی هستم واقعا طبیعیه این کارا و الکی عیب میزارم 

شیرین عقله انگار

بچگی خیلی سختی داشته تو فقر بزرگ شده خودش تنهایی خودشو کشیده بالا حس میکنم عقده مونده رو دلش که ثابت کنه الان ادم موفقی هستم 

شاید ذوق داره تعریف کنه ؟ خیلی قشنگ و عاشقانس برا همسر و دخترش کادو میخره خوشبخت باسن

برای چیز هایی که ۴ سال پیش انجام داده هم ذوق داره ؟ مثلا کاغذ دیواریشونو نشون میده میگه ببینید هیچ میدونید چه قدر گشتم تا تونستم این طرح هارو پیدا کنم گروووونه هااا

بگو ما مینیمالی زندگی میکنیم شوهرم خرماکه میخوریم هستشو سوراخ میکنه نخ میندازه ومیندازه گردن من

😁😁😁