از اون جایی که خیلییییییی بهونه گیرهه میترسیدم گریه کنه بگه توامبمون پیشم ولی اصن نخاس بمونم یعنی توعمل انجام سده موند با ترس و استرسو خجالت رف نمدونم الان درچه حالهههه حی گوشی به دستم زنگ بزنن بگن گریه میکنه بیا ببرش😏😵💫😂
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
مامانا بدتر استرس دارن به خدا 😅من صبح دخترم رو بردم مدرسه بچه های پیش دبستانیشون راحت رفتن سر کلاس ...
بعضیا از استرس دیدم بالا میارن
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااای نههههه اخه مادرارو گف نیاین هیچکس از دمه مهد راهی کردم فقط کاش اذیت نکنهه خیلی اخلاقای بیخودی ...
پیش دبستانی رفته یا مهد؟
اتفاقا به منم همینو گفتن منم رفتم بعد که خیلی روش تاثیر گذاشت و ترسیده شد مشاور و اینا همه گفتن نباید میرفتی اضطراب جدایی گرفته الان ۸ ماه میگذره هنوز حاضر نیست بره