2777
2789
عنوان

چقد عوضیه این کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشو میگم اینجا ولی هیچی بهش نرید بگید فقط اسمشو مینویسم بشناسید ک باز عقده ای نشه بیاد پیویم پرت و ...

لغو دوستی بزن دیگم درخواستشو

قبول نکن

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

هر کی تو سایت گفت کمک میکنم و فلان کاره ام بدونید کلاشه چون کسی نمیاد تو این زمونه سر خود تو سایت ع ...

خب من رشته علوم قرآن و حدیث خوندم و رایگان اینجا به کاربران کمک میکنم و به سؤالاشون جواب میدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
Tajrobyyyyyy اسمش اینهبهش چیزی نگید نیاد بهم حرف بزنه شوهرم چشمش ممکنه ب گوشیم بخوره چتاشو پاک کردم ...

چتاشو باید میفرستادی برای نی نی یار

سریع تعلیقش میکرد 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

مشاوره حقوقی هم پول میگیرن دیوونه ست بیاد توی سایت مفتی وقت هدر بده

خوبه جزییات زندگیم و چیزای + ۱۸ رو بهش نگفتم کثافت دیدم اخرش نوشته من مردم اگه دوس داشتی تا صبح وقت دارم ب حرفات گوش بدم لاشی😐

من یه سوال بپرسمشوهرمن به جرم همکاری در دزدی از شرکت اخراج شدشکایت کردن و۶ماه زندانی براش بریدن حالا ...

ببینید از یک لحاظ اگر شلاق خریداری بشه اصلا سابقه نداره 

۶ ماه زندان هم خریداری شه بعید می‌دونم سابقه داشته باشه چون که پرونده داشتیم طرف زن شوهردار رفته با یکی واسشون شلاق بریدن و جرم بود دیگه 

پول دادن خریدن سابقه نشد ، خیلی راحت طرف داره زندگیش رو می‌کنه 

و اینکه باید از خود قاضی هم بپرسید 

قاضی تا قاضی خیلی متفاوت هست 

بعضی از قاضی های ما خیلی مهربون هستن 

بعضی ها هم خیلی سختگیر 

خانمه میاد خواهش و تمنا که همسرش از کمپ اعتیاد آزاد شه عمرا قبول کنن حتی اگر طرف بیمار باشه 

هر کی تو سایت گفت کمک میکنم و فلان کاره ام بدونید کلاشه چون کسی نمیاد تو این زمونه سر خود تو سایت ع ...

والا من قبلا میومدن درخواست دوستی میدادن مشکلاتشوتو میگفتن کمکشون میکردم بعد کاشف ب عمل اومد دروغ میگفتن عوضیا حیف وقتم بخدا😂😂

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

اتفاقا الان پستش رو دیدم که گفته بود وکیلم🙄😐پناه برخدا

کدوم کاربر؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ببینید از یک لحاظ اگر شلاق خریداری بشه اصلا سابقه نداره ۶ ماه زندان هم خریداری شه بعید می‌دونم سابقه ...

ممنون جواب دادی عزیزم

فقط این اگه سابقه هم بشه تواین شرکتی ک داره کارمیکنه میفهمن یا نه؟

اینکه قیمت شلاق وزندان رومیدونی چقده؟

ممنون جواب دادی عزیزمفقط این اگه سابقه هم بشه تواین شرکتی ک داره کارمیکنه میفهمن یا نه؟اینکه قیمت شل ...

خواهش می‌کنم عزیزم

شرکتش چیه؟! بعضی از شرکت ها سابقه رو در میارن که بعید می‌دونم اینکارو کنن

شلاق و زندان هم نه راستیتش 

بستگی داره حدی باشه ، چقدر باشه و اینها