بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 عنوان میخوام لبوبو بخرم 354 بازدید | 29 پست خیلی دوست دارم بخرم، امشب آبجیم یه دونه شو خرید خیلی نازه😍🥺🐣ولی پولشو میخواستم بذارم برم دکتر پوستچیکار کنم به نظرتون؟؟ 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠 1404/07/01 | 05:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدم_برفي_1 عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 3769 این عروسک ها ؟ میگن این ها طلسمه . نمیدونم ولی یه کلیپ هایی در موردشون تو یوتیوب دیدم .
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40351 دو تا پنبه به هم چسبوندن کلی پولشه .میخوای چیکار ؟ از مد افتاد جاش یه چیز جدید اومده هاچی بود فکر کنم :( پولاتو حروم نکن شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 نخر کجاش نازه؟😑😕 منم اولش دوس نداشتم، از نزدیک دیدم نازع 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 لبوبو بخر دکترو بعدن میری حالا ،لبوبو واجبتره 😂😂😂 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 فقط میتونم بگم دیوونه ای چرا؟ 🥺اصلشو نمیخرم کهفیکه 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
dokhi_ferferi عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4699 چرا؟ 🥺اصلشو نمیخرم کهفیکه هرچی دختر اون چیه اخههههه خیلی زشته فیکو اصلش مفت نمی ارزهمن عاشققق عروسکم اما اون اصلا
یاجواد عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 97 دقیقا این عروسک میخواد عادی کنه که چهره خشن و عصبانی خیلی هم بد نیست و به مرور رو روان بچه اثر میذاره که سمت چیزای زشت و بی اخلاق و بدجنس بره
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 دو تا پنبه به هم چسبوندن کلی پولشه .میخوای چیکار ؟ از مد افتاد جاش یه چیز جدید اومده هاچی بود فکر ... راست میگی پسپشیمون شدم😂💔 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 این عروسک ها ؟ میگن این ها طلسمه . نمیدونم ولی یه کلیپ هایی در موردشون تو یوتیوب دیدم . ارهاره اتفاقا شنیدم انرژی منفی و اینا دارن 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠