2777
2789
عنوان

میخوام لبوبو بخرم

354 بازدید | 29 پست

خیلی دوست دارم بخرم، امشب آبجیم یه دونه شو خرید خیلی نازه😍🥺🐣

ولی پولشو میخواستم بذارم برم دکتر پوست

چیکار کنم به نظرتون؟؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا پنبه به هم چسبوندن  کلی پولشه .

میخوای چیکار ؟ 

از مد افتاد 

جاش یه چیز جدید اومده  هاچی بود فکر کنم :( 

پولاتو حروم نکن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نخر کجاش نازه؟😑😕

منم اولش دوس نداشتم، از نزدیک دیدم نازع

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

لبوبو بخر دکترو بعدن میری حالا ،لبوبو واجبتره

😂😂😂

فقط میتونم بگم دیوونه ای

چرا؟ 🥺

اصلشو نمیخرم که

فیکه

دو تا پنبه به هم چسبوندن کلی پولشه .میخوای چیکار ؟ از مد افتاد جاش یه چیز جدید اومده هاچی بود فکر ...

راست میگی پس

پشیمون شدم😂💔

این عروسک ها ؟ میگن این ها طلسمه . نمیدونم ولی یه کلیپ هایی در موردشون تو یوتیوب دیدم .

اره

اره اتفاقا شنیدم انرژی منفی و اینا دارن