2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگیت تا حدود زیادی دست خودته . اگر یه مبارز باشی به افسردگی هم غلبه میکنی . بخوای همینجوری بشینی ...

تلاش زیاد کردم روانشناس خیلی رفتم اخر سر همه بهم قرص میدادن بابام نمیزاش قرصارو بخورم برام نمیخرید منم دیگه کلا از روانشناس قطع امید کردم

افسردگیت تا حدود زیادی دست خودته . اگر یه مبارز باشی به افسردگی هم غلبه میکنی . بخوای همینجوری بشینی ...

من و عشقم بهم می رسیم یا نه؟ 

ازدواج می کنیم یا نه؟ 

اگه آره چند وقت دیگه؟ 

خانواده هامون مخصوصا خانواده آقا پسر مخصوصا پدر آقا پسر دست از مخالفت بردارن همه چیز اون جوری که ما می خوایم پیش میره یا نه؟ 

هرچی حست می گه راجب من و عشقم و خانواده هامون بگو 

تو افسردگی نداری فقط خودتو دوست نداری.....اگه اولویتت خودت باشه ن تنها شخص مورد نظر بلکه همه جلوت را ...

نه واقعا دارم از دوازده سالگیم شروع شد تلاش زیاد کردم روانشناس خیلی رفتم اخر سر همه بهم قرص میدادن به حدی که یه تراپیستا با من گریه کرد بابام نمیزاش قرصارو بخورم برام نمیخرید منم دیگه کلا از روانشناس قطع امید کردم

من مشکل جدی دارم؟

ارنج و زانوهام درد دارن 

زانوهامم صدا میدن 

فردا نوبت دکتر دارم

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔

ما از دوتا شهر مختلف هستیم 15 ساعت راه هست خانوادم می گن به راه دور دختر نمیدیم البته هنوز نمی دونن با آقا پسر در ارتباط هستم با این جور رابطه ها مخالف هستن قراره بعدن به صورت ناشناس بیان خاستگاری 

من بیماری صرع (تشنج) دارم ولی کنترل شده هست یک قرص مصرف می کنم همین مثل بقیه دارم زندگیم می کنم ولی باباش می گه برای بچه دار شدن به مشکل می خورین با این که دکترم گفته نه 

تفاوت عقیده ای هم داریم من و خانوادم مذهبی اونا نه نمی دونم خانوادم چه واکنشی نشون میدن 

و این که آقا پسر 2 سال از من کوچک تره که نمی دونم خانوادم در این مورد چی می گن 

اوضاع پیچیده هست ما یک سال و چند ماه باهم هستیم 

من مشکل جدی دارم؟ارنج و زانوهام درد دارن زانوهامم صدا میدن فردا نوبت دکتر دارم

پس مشگل روحی که داری به مشگل جسمی ربط داره . افسردگی مشگل روحی خیلی بدیه . دلیل افسردگی برطرف بشه خود افسردگی همون لحظه از بین میره . پس باید تمام تمرکزت به درمان باشه . آرنج و زانوها خوب میشه . به یه شرط خیلی مهم و خیلی ساده . هسچوقت پاهاتو خم نکن موقع نشستن . یه پشتی بزار پشتت و عادت کن همیشه پاهاتو دراز کنی ‌ پاتو دراز کردی اصلا خم نکن . همزمان سعی کن تا یه مدت روزی ۲ تا پاچه گوسفند بخوری . تو آفتاب هم بشین ولی صورتت تو سایه باشه . لباس روشن تنت باشه . لازم نیست پوستت مستقیم آفتاب بگیره . همین که گرمای آفتاب بهت بخوره و یه مقدار از لباس عبور کنه و به پوست برسه کافیه . دو هفته طول میکشه تا یه تغییرانی رو حس کنی . 

پس مشگل روحی که داری به مشگل جسمی ربط داره . افسردگی مشگل روحی خیلی بدیه . دلیل افسردگی برطرف بشه خو ...

بخاطرافسردگیه؟

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔