2777
2789
من کنجکاو شدم یه تیکه شو سرچ کردم یعنی ببخشید حس تهوع خیلی شدید بهم دست داد.اونجایی که چشم دخترارو م ...

من اونجا چندشم شد طناز عربده زد شاااااهییییین ای کوفت شاهین درد شاهین

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونجا چندشم شد طناز عربده زد شاااااهییییین ای کوفت شاهین درد شاهین

من همون یه تیکه رو دیدم که گفتم .

به نظرم خیلی افتضاح بود 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

ماهرخ و دکتر و میلاد چی

ماهرخ و دکتر همون قسمت اخر بعد فینال اون پشت دعواشون شد 😂

میلاد هم با اکس شاهین محدثه رل زده بودن ، قسمت ۹۹ معلوم شد به بچه ها گفته که ۳۰ هزارتا بدین من محدثه رو راضی میکنم بهتون رای بده ، کلا یدونه رای هم نیووردن 

بعد برنامه هم پژمان ماهرخ و ول کرد ، طناز هم رفت تو مصاحبه گفت که ماهرخ میدونست پژمان رل داره هم دکتر زد بهش هم طناز 

خدافظ 👋

ماهرخ و دکتر همون قسمت اخر بعد فینال اون پشت دعواشون شد 😂میلاد هم با اکس شاهین محدثه رل زده بودن ، ...

خیلی برنامه مسخره ایهه خداراشکر که ندیدم

ممنون از اینکه تعریف کردی برام

فقط صنوبر🌹