2777
2789
عنوان

همکلاسیم باهام دست داد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای واااای اعدام فوری در میدان آزادی

خط قرمزهای آدما قابل احترامه عزیزم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خب راه و چاه نزدیک شدن بهتو پیدا کرد تو عمل انجام شده میذاره و استفاده اش میکنه بعدم‌میگه خودش خواست ...

:)خدایا دارم از عذاب وجدان میمیرم به بابام گفتم بابام گفت نمیخوای خب دست نده :(

گفتم میدونی من دست نمیدم دستشو نگه داشت من خجالت کشیدم با نوووک انگشت دست دادم خیلی معذبانه

تجربه شد،،دوباره تکرار کرد خوب جوابشو بده

یعنی چی میدونسته دست نمیدی بازاصرار داشته،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

عزیزم من ۲۵ سالمه :(کاش نوجوون بودم‌..

آفرین که حدود قائلید برای خودتون.

چقدر بی شعور بوده 

پسرا گاهی فقط قصدشون اینه مقاومت نجیبانه ی یه دختر رو بشکنند.

پله به پله.

خیلی عوضی اند بعضی هاشون.

خدا بخشنده است ان شاالله دیگه چنین اجازه ای ندید به کسی

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

منم حجاب ندارم و به اسلام معتقد نیستم ولی از لمس کردن متنفرررررم حتی خواهرمم بیاد طرفم میرم یه متر ا ...

نه من به نامحرم حساسم حجاب ندارم دلیل نمیشه که به کسی دست بدم یا بغل کنم ..

۴ ساله میشناسمش باهاش کم و بیش در ارتباط درسی و کاریم روم نشد ...خرم خر

اون وقت فامیل ما با این که مذهبین ولی دست دادن با نامحرم براشون عادیه!!! بارها تو رودروایسی مجبورشدم دست بدم 

ی بار همکلاسی منم این کارو کرد ندادم تازه اون‌متاهلم بود کثافت😑😑

مردا واقعا یه تیکشون کمه آداب معاشرت بلد نیستن هیچ وقت نباید مرد به خانم اول دست بده خانم اگه خودش بخواد دستشو دراز میکنه دست میده به همین راحتی