2777
2789
عنوان

کار من اشتباه بوده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودشیرینی نکردم نامزدم و مامانم گفتم وگرنه من با خودم بود نمی‌رفتم

اخه جاری من خیلی خودشیرینی میکرد و منم شده بودم بده الان فهمیده چه غلطی کرده ولی دیگه دیره سوارش شدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اخه جاری من خیلی خودشیرینی میکرد و منم شده بودم بده الان فهمیده چه غلطی کرده ولی دیگه دیره سوارش شدن

نه من خودم برای بار اولم بود خونه مادر شوهرم غذا درست میکردم و آخرین بارم 

اینم چون هی مامانم گفت گفت گفت تا بالاخره تسلیم شدم

خب منم عقدم عروسی ک نکردم

خب شما هم وقتی عقد بودی نباید میرفتی😬 البته این نظر منه ، اینکارا برای کسیه که عروسی کردن رفتن زیر یک سقف نه عقد 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

نامزد منظورم عقدیه من می‌دونم ولی اینکه بینمون یکم فرق میذارن پشیمون میشم

اينكه بينتون فرق ميذارن خب منم بودم ناراحت ميشدم. ولي توجه نكن. هرچي حساس تر بشي بدتره. 

اينكه ميگي عقده هم باز فرقي نميكنه. 

شايد حالا يكي دوبار چيزي از خونشون درست كنه و بياره اوكيه. ولي كامل اونجا باشه نه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب شما هم وقتی عقد بودی نباید میرفتی😬 البته این نظر منه ، اینکارا برای کسیه که عروسی کردن رفتن زیر ...

خب من آخر هفته ها میرم خونه نامزدم شب میمونم خب زشت بود من اونجا باشم بعد برادرشوعرام غذا درست کنن دیگه حالت کشیدم خودم درست کردم 

نه من خودم برای بار اولم بود خونه مادر شوهرم غذا درست میکردم و آخرین بارم اینم چون هی مامانم گفت گفت ...

اگه آدم خوبی باشه چرا که نه ولی من میدونستم که آدم نیست و بهش نمیوفته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خب من آخر هفته ها میرم خونه نامزدم شب میمونم خب زشت بود من اونجا باشم بعد برادرشوعرام غذا درست کنن د ...

آها دیگه وقتی اونجا میمونی بحثش جداس ! تو این حالت اگه درست نمیکردی زشت بود

آها دیگه وقتی اونجا میمونی بحثش جداس ! تو این حالت اگه درست نمیکردی زشت بود

آره آخه من هر آخر هفته اونجا میمونم و هیچ وقت هم غذا درست نکردم و کلا دو یا سه بار فقط ظرف ناهار شستم 

همیشه مادرشوهرم پخته گذاشته جلوم 

آره آخه من هر آخر هفته اونجا میمونم و هیچ وقت هم غذا درست نکردم و کلا دو یا سه بار فقط ظرف ناهار شست ...

کار خوبی کردی غذا درست کردی