2777
2789
عنوان

من یه فرزند طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست
عزیزم دلم گرفت برات من پدرومادر م طلاق نگرفتن ولی مدام در حال دعوا بودن الانم گه خودم صاحب زندگی شدم ...

اگه طلاقم میگرفتن باز همین اشو همین کاسست الان پدر مادر من ده ساله جدا شدن  هنوز درگیری داریم

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

اگه طلاقم میگرفتن باز همین اشو همین کاسست الان پدر مادر من ده ساله جدا شدن هنوز درگیری داریم

نمیدونی چقدر اذیت میشم گاهی میان خونم حتی جلو شوهرم یهو یه حرف نامربوطی به هم میگن واقعا خجالت زده میشم

فدات بشم امام رضا جااااااااان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادرمو تو سن کم از دست دادم و پدرم دوباره ازدواج کرد ولی اصلا باهامون بد رفتاری نمیکنه سختگیری م ...

خدا رحمتشون کنه مادرتونو عزیزدلم🌱🌸

خداروشکر واقعا ادم خوب بد هست دیگه

صرفا همه ی نامادری هل هم بدنیستن خیلی هارودیدم ک خ

پدرونامادری خوبی داشتن

نه هیچ وقت نمیتونم صریحا درد دلمو بگم ب همسرم نمیدونم حس بدی میگیرم

قربونت عزیزم🌱

اره دقیقا مهم نیس فقط بعضی وقتا دلم خیلی میگیره

Medical

عزیزم دلم گرفت برات من پدرومادر م طلاق نگرفتن ولی مدام در حال دعوا بودن الانم گه خودم صاحب زندگی شدم ...

عزیزممم🌱

خداروشکر که خونه زندگیشون خراب نشده طلاق خیلی بده خیلی

همون دعواهاشونم کنن بهتره تایه ادم غریبه وارد زندگیتون میشد خدایی نکرده

امااینک باتو درمیون میزارن ک خودت صاحب یه زندگی شدی یه کم لطمه میزنه

اما میتونی مدیریت کنی و عصاب خوردی رو به زندگی شخصیت باهمسرت باز نکنی♥️

Medical

درست میگه گذشته رو‌ ول کن الان دیگه خانواده تو شوهرته،منم خیلی دلم میخواست یه پدر مادر خوب میداشتم ک ...

اره دقیقا ، خیلی وقته گذشته رو ول کردم اما تو زمان حال هم ادم میبینه میشنوه

اما مهم نیست :))

عزیزممم♥️ ایشالا که بهترینها نصیبت شه و یه همسرخوب که قطعا اولویتش تو باشی و بعد خانوادش ، درستش هم همینه

Medical

عزیزممم🌱خداروشکر که خونه زندگیشون خراب نشده طلاق خیلی بده خیلیهمون دعواهاشونم کنن بهتره تایه ادم غر ...

خیلی سخته من وقتی در جریان حرفاشونو خیلی روی اعصاب و عملکردم روی زندگی خودم تاثیر میذاره

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
خب اگه شوهر خوبی داری ، خدا رو شکر کن . خیلیا اینو ندارن ! پدرت آدم بی‌مسئولیتی بوده ، تو اونجور نبا ...

اره خداروشکر میکنم اگ همسرم نبود من دق میکردم تنهایی

وقتایی ک ی گوشه کز میکنم میفهمه ها ولی به روم نمیاره جون فهمیده یجورتیی نمیتونم باهاش تواین مورد دردودل کنم و هرکاری میکنه تاحالم خوب شه

وقتی خدا یه چیزیو ازت میگیره مقابلش چندبرابرشو میده 

Medical

خدا رحمتشون کنه مادرتونو عزیزدلم🌱🌸خداروشکر واقعا ادم خوب بد هست دیگهصرفا همه ی نامادری هل هم بدنیس ...

دورت بگردم خیلی ممنون

اره راست میگی من چون مجردم نمیفهمم با خودم میگم شاید من به همسرم میگفتم ولی شرایط هرکسی فرق میکنه 

اره درستع نمیگم درکت میکنم ولی میتونم بفهمم چی میگی و طبیعیه که دلت بگیره💞

خیلی سخته من وقتی در جریان حرفاشونو خیلی روی اعصاب و عملکردم روی زندگی خودم تاثیر میذاره

اره متوجه ام بلاخره تمرکز بهم میریزه اما میتونی ب مادرت بگی ک هرحرفی شد ب من نگو 

Medical

اره دقیقا ، خیلی وقته گذشته رو ول کردم اما تو زمان حال هم ادم میبینه میشنوهاما مهم نیست :))عزیزممم♥️ ...

هیچ پسری اول اولویتش تو نیستی بعد خانوادش هیچ پسری و بهشونم بگی میگن خانوادمن هم خون منن تو دختر مردمی