2777
2789
عنوان

من یه فرزند طلاقم

242 بازدید | 26 پست

خداروشکر میکنم که بلاخره از خونه ی بابام و زنش جدا شدم و باهمسرم تهران زندگی میکنم

من تهران دانشجو بودم خونمون شهرستان بود

و باهمسرم دانشگاه اشنا شدیم

بدلیل وجود نامادریم دوس ندارم خیلی خونه ی پدرم باهمسرم رفت و امد کنم

بابام هیچ وقت پیش زنش اونطور ک بامن و خواهرم قبلا میبود نبوده و نیست و این باعث رنجش قلبم از پدرم شده💔 بعضی وقتا اذیتم میکنه این موضوع و یه گوشه کز میکنم و همسرم فکر میکنه از اون ناراحتم ولی بعد به خودم میام میگم پدرمن یک شخص خودخواه بود که مادوتاخواهرو فدای خواسته و ارامش خودش کرد الان دیگ نباید با زندگیم بازی کنم 

بدترش این که من باشوهرم خیلی دردودل میکنم اماتواین زمینه که برام حکم یک خلا و کمبود هست هیچ وقت غرورم یاهرحس دیگ ای اجازه نداده حسم ب موقعیت خانوادگیمو بگم و میریزم تو خودم و حرص میخورم و گاها گریه میکنم 

وقتی به گوشم میرسه بابام و زنش چیکارا میکنن کجاهامیرن و چقدر باهم خوشن

فقط میتونم ب مامانم بگم و مادرم میگه ولش کن برات مهم نباشه تو به فکر زندگی خودت باش اولویت همسرت زندگیت باشه دیگه مثل دوران مجردیت بابات و زنشو علم نکن بگیری دستت

خیلی دلم گرفته بود ک اینقدر نوشتم💔

زندگی در حق خیلی ها از جمله من ناعادلانگی کرد 

باشه که تو زندگی شخصیم خدا جبران کنه💔🌱

Medical

دم مادرت گرم به حرفاشون گوش کن 

تو زندگیت خوشبخت و شاد باشی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مادرمو تو سن کم از دست دادم و پدرم دوباره ازدواج کرد ولی اصلا باهامون بد رفتاری نمیکنه

سختگیری میکنه ولی خودشم میگه نگران ایندتونم

بنظرمن که با همسرت درمیون بزار باعث میشه حالت بهتر بشه 

خداروشکر میتونی با مادرت صحبت کنی

مادرتم درست میگه اصلا برات مهم نباشه :))

عزیزم دلم گرفت برات من پدرومادر م طلاق نگرفتن ولی مدام در حال دعوا بودن الانم گه خودم صاحب زندگی شدم بازم ترکش های دعواشون به من و زندگیم میخوره دعوا میکنن میان حرف ها و درد و دل و ....پیش من میگن اعصاب منو بهم میریزن کاشکی طلاق گرفته بودن اینقدر منو عذاب نمیدادن

فدات بشم امام رضا جااااااااان  

درست میگه گذشته رو‌ ول کن الان دیگه خانواده تو شوهرته،منم خیلی دلم میخواست یه پدر مادر خوب میداشتم که ازم مواظبت میکردن تا آخر عمرم میچسبیدم بهشون اصلا ازدواج نمیکردم تاابد باهاشون می موندم ولی خب هیچکیو ندارم بعد ازدواجم میدونم شوهرم اول و آخر پسر مردمه و اولویتش خانواده خودشن منم که خانواده ندارم