2777
2789
عنوان

کسی خوابگاهی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
اصلا تایم نداره حموم رفتن یا لباس شستنفقط ۱۰ شب به بعد نری بهترهنه بابا لباسشویی نبری خیلی ضایعهلباس ...

نه دو روز در هفته می شورم کلااز این رفتارمکه خیلی مواضب راحتی دیگرانم و خیلی مراعات می کنم خستم مثلا حس می کنم صدای الارم زیاد باشه ممکنه از اتاق بغلی یکی بیدار شه🤣😂

منم لایک کن نظراتو بخونم چون ممکنه خودمم سال بعد قبول شم برم خوابگاه

ولی اسیی اولین بارهه می‌شنوم خوابگاه اتاق تک نفره داشته باشه چقددد خوبه کاش در اینده اگه قرار بر این شد ک برم خوابگاه همچین خوابگاهی گیرم بیفته چون اصلا نمیتونم تحمل کنم با بقیع زندگی کنم تو یه اتاق کوچیک

🕳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تایم نداره حموم رفتن یا لباس شستنفقط ۱۰ شب به بعد نری بهترهنه بابا لباسشویی نبری خیلی ضایعهلباس ...

تداخلی صورت نمی گیره🤣 ما تو خونمونم همش دعواست یکی می ره حموم اونیکی یادش نی یوفته

منم لایک کن نظراتو بخونم چون ممکنه خودمم سال بعد قبول شم برم خوابگاهولی اسیی اولین بارهه می‌شنوم خوا ...

خوابگاه خصوصیه عزیزم من ادم به شدت جوگیری ام می رفتم تو خوابگاه زود جا می یوفتاده ام ولی خانواده ام خودم ترسیدم 🤕 ایشالا سال دیگه قبول شدی جایی قبول شی که همشون مثل تو باشن و هم فازت

سلام عزیزم چرا دنبال درست کردن مایی ما نمیتونیم واقعا نمیتونیم کاری که خدا گفته نکن رو بکنیم 

اگر عذاب وجدان داری بدون یه جای کار میلنگه اگرم احساس میکنی مسیری که داری درسته پس نظر بقیه نباید برات مهم باشه دنبال این نباش که کدوم گروه بیشترن پس حتما اون گروه بهتر هست 

درمورد نمازم که گفتی تو اون تاپیکه گفتن من نبودم شاید واقعا برای این بهش گفتن نماز بخون تا بتونه دلش رو بزرگتر کنه و بتونه با خصوصیات بد شوهرش کنار بیاد 

در مورد بد حجابی هم که فقط ضررش برای مردا که نیست زنا هم میوفتن تو یه دور مسابقه و مقایسه بی پایان یه جور حس ناکافی بودن البته نظر شخصیمه باز شما ها اگه اونقدر قوی و بزرگ شدین که بتونین هیچوقت خودتونو عذاب ندین و با کسی مقایسه نکنین و خیلی به پایان کار خودتون منظورم دور از جونتون بعد ۱۲۰ سال زندگی وقتی به نقطه پایان رسیدین یه نفس راحت بکشین که پس انشاالله که درسته مهم نظر خداست نه نظر بنده ای مثل من 

انشاالله دست خدا رو ثانیه ثانیه زندگیامون 🤗

یا علی 

ببخشید تو این جواب دادم چون اونو قفل کردین 🙏

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

سلام عزیزم چرا دنبال درست کردن مایی ما نمیتونیم واقعا نمیتونیم کاری که خدا گفته نکن رو بکنیم اگر عذا ...

چرا اینجا نظرتونو گفتید اون تاپیک بازه و قراره بترکه به زودی  در مورد دومیش من گفتم من مانتو می پوشم پوشش نرمالی دارم من هدفم از زدن اون تاپیک غیر منطقی بودن نظرات کاربرا هست و توهین به بقیه من به این اعتقاد دارم با هر پوششی درکنار هم می تونیم زندگی کنیم مثل کشور هاس دیگه ولی بیشتر هدفم این بود چرا مرد سالاری اینقدر زیاده من خودم حافظ قران بودم تو همون قران درباره مردها هم سوره اومده که در مقابل نامحرم چشاش درویش کنه مادر من پوشش چادری در حد روشو با چادر می بنده در مقابل پدرم همیشه سرش پایینه کسی حجاب نداشته باشه بهش انگ خراب بودن نمی زنن من خودم این پوشش انتخاب کردم با اینکه مادرم می دونستم از ته دلش موافق نیست ولی احترام گداشت با اینکار و توهینه تو سایت بیشتر متنفر می کنن تا ترغیب

سلام عزیزم چرا دنبال درست کردن مایی ما نمیتونیم واقعا نمیتونیم کاری که خدا گفته نکن رو بکنیم اگر عذا ...

جواب هیچکدومو ندادم چون منطق درستی نداشتند شما محترمانه گفتید بخاطر همین توضیح دادم اینکه به یکی انگ بزنیم و تهمت تو یه سایتی که نوجوان زیاده و دیدگاه شون تغییر می یابه نسبت به اون افراد یا به جای حل مسئله اون خانم بیان چرت پرت بگن اون خانم خودش قبول داشت شوهرش هیزه و ربطی نداشت کاربرا بیان اون حرفا و توهین ها رو کنن می تونستن راه حل بدن مستقل شه و... 

الان شما برو اون تاپیک ببین زیرش چقدر حرف های زننده زدن و توهین و.... 

چرا اینجا نظرتونو گفتید اون تاپیک بازه و قراره بترکه به زودی در مورد دومیش من گفتم من مانتو می پوشم ...

اهان من مطلب گذاشتم گفت قفل شده شاید من اشتباه دیدم 

شما حافظ کل قرآن هستین؟

بله منم موافقم هر دو جنس باید رعایت کنن ولی نباید به مردا گفت مریض و نه به خانما اون حرف اشتباه رو زد 

ولی خب تا وقتی عرضه هست تقاضا هم هست مردا هم باید تو جامعه اسلامی خیلی بهتر عمل کنن وقتی اونا هم نمیتونن خودشونو کنترل کنن و خانما هم نمیتونن متاسفانه 

به هر حال امیدوارم آخرش برای هممون قشنگ باشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚