2777
2789
عنوان

گوش دخترم رو چند روزه سوراخ کردم هر روز خونی میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست

اهان اینا رو دختر منم داشت یکم سخخته باید دل داشته باشی گریه هم کرد در بیاری بچه نفس بکشه ببین پشت قفلشو با ی دست جلوی گوشواره شم بادست دیگ از هم باز کن 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ممنونم از راهنماییتخدا خیرت بده انشاالله

ممنون عزیزم وقتی در آوردی با الکل تمیز کن پماد چشمی بزن .اگ گوشوار طلاش و میشه راحت کرد داخل گوشش بعد از اینکه پماد زدی چون نرم مشه میتونی طلا رو بندازی 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان اینا رو دختر منم داشت یکم سخخته باید دل داشته باشی گریه هم کرد در بیاری بچه نفس بکشه ببین پشت ق ...

بدبختی اینه دلشو ندارم😭 ..از درون میلرزیدم امشب میخواستم دربیارم .خونی شده طفلک در میکشید.. آخرشم نتونستم

الان که خوابه..فردا بگم شوهرم خارج کنه

خداجونم شکرت به خاطر همه چی ،☺️
اهان اینا رو دختر منم داشت یکم سخخته باید دل داشته باشی گریه هم کرد در بیاری بچه نفس بکشه ببین پشت ق ...

الان یه هفته گذشته اشکالی نداره الان گوشواره تو گوشش کنم یا نخ رد کنم تا یه ماهی بعد طلا بندازم؟

بدبختی اینه دلشو ندارم😭 ..از درون میلرزیدم امشب میخواستم دربیارم .خونی شده طفلک در میکشید.. آخرشم ن ...

قبلش پماد بزن یکم تو گوشش بچرخون بعدش در بیار دلشو داشته باش بعدش عفونت میکنه بچه دردش بیشتر میشه 

این پیچی نیست باید یه جوری دربیاری به گوش بچه فشار نیاد

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان یه هفته گذشته اشکالی نداره الان گوشواره تو گوشش کنم یا نخ رد کنم تا یه ماهی بعد طلا بندازم؟

همون طلا رو بنداز من بعد ی هفته انداختم چ فرقی داره؟! طلا از همه بهتره حساسیتم نمیاره

ممنون عزیزم وقتی در آوردی با الکل تمیز کن پماد چشمی بزن .اگ گوشوار طلاش و میشه راحت کرد داخل گوشش بع ...

چون الان تازه یه هفته است سوراخ کردم اشکالی نداره طلا بندازم یا نخ رد کنم بعد از یه ماه گوشواره گوشش کنم؟

آخه دکتر گفت بعد از یه ماه گوشواره قفلی هاشو خارج کن 

فقط گوشوار طلا ک میخی نیست مثل این؟!

همون طلا رو بنداز من بعد ی هفته انداختم چ فرقی داره؟! طلا از همه بهتره حساسیتم نمیاره

آهان چون دکتر گفت به ماه بزار گوشش باشه این قفلی بعد گوشواره گوشش کن

پس طلا میندازم..چون نخ رد کردنم مکافات داره باز

نه اون میخی نیست

ب بهتر چون میخحی کلا بدرد نمیخوره از این گردای قفلی خیلی خوبه راحته بچه.انشا ٕ الله ک فردا راحت در بیاد

این پیچی نیست باید یه جوری دربیاری به گوش بچه فشار نیاد

پس باید بکشم تا خارج شه

چون گوشش خونی شده اذیت میشه موقع در آوردن

ب بهتر چون میخحی کلا بدرد نمیخوره از این گردای قفلی خیلی خوبه راحته بچه.انشا ٕ الله ک فردا راحت در ب ...

آره انشالله که اذیت نشه راحت در بیاد

پس باید بکشم تا خارج شهچون گوشش خونی شده اذیت میشه موقع در آوردن

ببین نکشی محکما یه ور گوشواره را با دستت بگیر یه ور را بکش از اونور هم با انگشتت سر تیز که مثل میله هست رو فشار بده

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️