بچه ها من این سونو رو دو ماه و نیم پیش دادم الان پریشب ک داشتم سینمو چک میکردم گفتم همینجوری زیر نوک سینمو چک کنم ببینم چجوریه دیدم سمت چپ زیر نوک سینم یه چیز سفت و گرد هست ک با فشار حس میشه و در حالت خوابیده وقتی دستم بالاس خیلی راحت زیر دست میاد ولی فقط وقتی نشسته ام میتونم یکم تکونش بدم اون غده رو ممکنه مثلا همون اکتازی باشه؟ چون تو نت نوشته بود اکتای مجاری شیری شکل یه توده زیر نوک سینه حس میشه😭کسی نداشته؟ خیلی استرس دارم اصلا نمیدونم قبلا هم بوده یا نه من ۲۵ سالمه و اصلا سابقه خانوادگی ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم چیزی نیست ولی دکتر ببینه خیالت راحت میشه منم از ۲۸ سالگی مشکل داشتم تو سینه چپم تو قسمت غدد شیری البته من اون موقع یه بچه داشتم هیچی هم نبود یه مدت ویتامین ای خوردم هنوز هم گاهی تو سینه هام توده های ریز لمس میکنم
ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸