2777
2789
عنوان

شوهرم در مورد شغل بابام میگه تن‌پروری

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 45 پست

بگو اینقد فشار بخور بسوز میخواستی لیاقت داشته باشی تو هم بری کارمند نفت بشی ازگل خان

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه نکن تا طرف هم قاطی نکنه! 

دیگه بعضی شغل ها افتادن تو خمره عسل هست.  بعضی شغل ها تم واقعا زحمت کشی و پدر درامدنی هست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شوهرت حرف مفت زده.پدر من شرکت نفتی بود.قلب وریه اش سر این کار داغون شد.دوبار تصادف داخل ماموریت که تا دم مرگ رفت.مادرم ما را تنها بزرگ کرد.پدرم یک ماه یک ماه  ماموریت جاهای دور بود.دوازده روز رفته وخیری از هیچی کارش ندید..شوهرت چیز سنگینه که بلند کرده یه خودکاره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

مقایسه پدر با همسر خیلی بده ‌

مثل آقایون که به خانمشون میگن مثل مامانم باش .(دیدید چقدر تلخه برامون؟)

خب اینم همونه دیگه .شما نباید میگفتی مثل بابام!

پدر شما ۴نفرو برده سرکار واقعا؟ خب راستشو بخوایید اسمش همون پارتی بازیه .و اینکار درست نیست اصصلا!

اما شوهر شما هم بددهنه گویا .بد جواب داد.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خیلی از نهادها هم حقوق بالا دارند هم در کنارش همه چیز براشون‌مهیاست از لباس و بن غذایی وبهترین‌هتل ها برای اسکان توی تابستون .اما یه کارگر ممکنه ده پانزده تومان بگیره با همون حقوقش هم همه چیزو باید مهیا کنه . خدا به پدرتون بیشتر بده ولی کاش برای همه بود 

راست میگه با عرض معذرت شرکت نفتی ها درامدشون بالاس همچی شون رایگان

یاد مادرشوهرم افتادم به من می گفت از عروس خواهرم یاد بگیر چقدر مهمونی می گیره و من مات مونده بودم که شوهر کارگر من با مهندس ارشد شرکت نفت مقایسه می کنه!  گفتم هر وقت شوهرم مهندس شرکت نفت شد منم همین مدلی مهمونی می گیرم!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!