من خیلی چندشم میشه از قاشق مشترک استفاده کنم. همیشه با خودم قاشق میبرم . کلا خیلی وسواسم ولی قاشق مشترک حال بهم زنه مخصوصا که الان خیلیا ویروس زگیل دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه وسواسی کلن غذای رستوران نخور چون یکی با دستش اونو درست کرده که قاشق پیشش تمیزع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
😐😐این دیگه جدید بود،اگه از قاشق مطمئن نیستی پس از ظرف هاشم نباید مطمئن باشی که توش غذا میخوری
درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯