2777
2789
عنوان

مامانمو دعوا کردم حق با کیه

159 بازدید | 2 پست

مامان من به بچه هاش بلد نیس محبت کنه. یه شخصیت نچسبی داره هیچ کس باهاش رفیق نمیشه هیچ کس ازش خوشش نمیاد. تمام فامیل یا باهاش قطع ارتباطن یا هم به خاطر رابطه خونی باهاش رفت آمد میکنن. 

بدجنس هم نیست ها ولی پایه بودن رو بلد نیست باحال بودن رو بلد نیست ساده هست 

برای بچه هاش هم فکر میکنه محبت یعنی سختگیری رو درس. تمام فکر و ذکرش اینه بچه هاش دکتر بشن و با یه دکتر ازدواج کنن حتی شده به قیمت نابود شدن رابطه خودش با بچش و افسردگی گرفتن بچه. 

بچه هاشو بیمار روانی میکنه سر درس خوندن. به خاطر اینکه بمونن خونه درس بخونن بدترین الفاظ رو به کار میبره سرشون داد میزنه نمیزاره برن بیرون نمیزاره با کسی دوست بشن و خیلی حساسه خلاصه. 

بچه بزرگش که منم حقیقتش خیلی دست و پا زدم فرار کردم از این فاضلاب. بچه دومش هم یه خواهرمه که افسردگی داره بچه آخرشم یه دختره که انقد اذیت شده طفلک به زبون میگه پدر مادرمو دوس ندارم. 

من رو به خاطر اینکه با یه دکتر ازدواج نکردم هلاک کرده بود و هنوزم سعی دارم رابطمو با شوهرم خراب کنه. 

هیچ وقت هیچ کدوممون نشد که یه بار دوست داشته بشیم و بغل بشیم و یا از سمت پدر مادر درک بشیم. دیگه این موضوع جوری هس که من خودمو چندین سال طول کشید درمان کنم و بعدشم برای بچه های دیگه مادر بودم. 

الان هیچ کدوم از بچه هاش باهاش رفتار خوبی ندارن ازش متنفر شدن. اونم از اینکه بچه هاش بهش بی ادبی میکنن ناراحته منم امروز بهش گفتم میخواستی خودتو اصلاح میکردی کسی بهت بی احترامی نمیکرد گفتم مقصر خودتی که محبت نکاشتی تو دل بچه هات که محبت درو کنی.

شاید خودش محبت مادری ندیده و بلد نیست

یا شاید به خاطر ساده بودنش تو زندگی زیاد تحقیر شده و طردش کردن خواسته از طریق بچه هاش خودشو نشون بده

رفتار ما بیشتر ناشی از محیطیه که بزرگ شدیم یکم رفتارش رو ریشه یابی کنید شاید واقعا دست خودش نبوده

شاید خودش محبت مادری ندیده و بلد نیستیا شاید به خاطر ساده بودنش تو زندگی زیاد تحقیر شده و طردش کردن ...

مادرش خیلی زن خوبیه و محبت مادری زیاد داشته ولی ۸ تا بچه داشته 

اره تحقیر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.