2777
2789
شما و جاریتون چندساله این؟ همسراتون چی؟ اگر همسر شما از جاری کوچیکتره باز قابل تحمله ولی اگر همسر ...

ن اقام از جاریم کوچکتره هم خودم هم اقام از هردوی اونا کوچکتریم اما چ ربطی داره ک این رفتارو کنه اقام میگه اونا اگر بدونن ما خونه ایم تعارف میکنن فک میکنن ما نیستیم میگم چ ربطی دارههههههه؟زنگ بزنن ک مطمئن شن ی زنگ زدن ک چیزی از ادم کم نمیکنه چرا تا راهی برای مطمئن شدن هست طرف فکرکنه ک ما هستیم یا نه هرچی میگم مطمئنم دوس ندارن قانع نمیشه ولی چون من ناراحت نشم کوتاه میاد و با اژانس میریم

خب شاید پیش خودش جاریت فکر میکنه اگه هر سری تعارف کنه بدعادت میشین. شاید شما تا چند سال ماشین نداشته باشین. پیش خودش میگه راننده شما نشه. گاهی موقع برگشت شوهرش تعارف میکنه. نباید شمام توقع کنی هردفه  تعارفت کنه.بهرحال جاریه.اگه هر سری هم ببرتون خودتون معذب میشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  گهی پشت به زین و گهی زین به پشت... زمان دولت شما هم میرسه... قرار نیست همیشه ورق همینج ...

ن خاهر جان زمان دولت ما ما ازین کارا و عوضی بازیا بلد نیسنیم اگ بلد بودیم ک اینجوری نمیسوختم انقد گاوه تولد برا بچش میگیره کیک میخورن عکسشو میزاره رو پروفایلش ی تیکه ب ما ک کنارشیم نمیده بحث احترامه وگرنه من رژیمیم اصن کیک خور نیستم و لب تر کنم شوهرم از هرجا باشه میاره جلوم

خب شاید پیش خودش جاریت فکر میکنه اگه هر سری تعارف کنه بدعادت میشین. شاید شما تا چند سال ماشین نداشته ...

ن ما معذب نمیشیم معذب شدن نداره ماشین خالی برادره غریبه ک نیس مسیرمونم ک یکی کافرم باشه میبره این ک برادره بعدش از اخلاق طرف باید بفهمی ک طرف اویزونه یا ن من اصصصصلا اهل منت نیستم محتاجم باشم دست دراز نمیکنم نهایت ادم ماشین نداری پولم نداری میشینی خونت نمیری جایی چرا منت بکشی

ن خاهر جان زمان دولت ما ما ازین کارا و عوضی بازیا بلد نیسنیم اگ بلد بودیم ک اینجوری نمیسوختم انقد گا ...

برا کیک و اینا توقع نکن گلم...

چون خودت اذیت میشی،به هر کس هم بگی حق رو به اون میده چون نمیدونن شما دلت از کجا پره

من فکر میکنم موصوع اینه که جاریت اصلا علاقه ای به صمیمی شدن نداره

خب شاید پیش خودش جاریت فکر میکنه اگه هر سری تعارف کنه بدعادت میشین. شاید شما تا چند سال ماشین نداشته ...

اصلا جاریا خرابن داغونن برادر چطور میتونه؟واقعا چطور میتونن مسیر مشترک و خالی برن درصورتی ک میدونن مسیر یکیه؟حالا همین اگه ما بودیم اقام میگفت اون ک روش نمیشه بگه ماهم باشما میاییم ما ماشین داریم وظیفه ماست که تعارف کنیم

ن خاهر جان زمان دولت ما ما ازین کارا و عوضی بازیا بلد نیسنیم اگ بلد بودیم ک اینجوری نمیسوختم انقد گا ...

عزیزم پیشنهاد میکنم کلا کاری بهش نداشته باشی اصلا

خودتونم برین و بیاین و زندگی کنین و. ..

فک کنین اصن کنارتون نیسن

وجود ندارن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اصلا جاریا خرابن داغونن برادر چطور میتونه؟واقعا چطور میتونن مسیر مشترک و خالی برن درصورتی ک میدونن م ...

خب همه مث ما مهربون نیستن. منم همینطورم . ولی خیلی وقتا رکب میخورم از دیگران. سعی کنین زودتر ماشین بخرین حالا هرچی که شده

برا کیک و اینا توقع نکن گلم... چون خودت اذیت میشی،به هر کس هم بگی حق رو به اون میده چون نمیدونن شما ...

اره.منم اصراری ندارم.شاید سه ماه یکبار دوساعت با شوهرم برم خونش همین.از کربلا اومدم یه زنگ نزد بگه بیایین اینجا غذا امادس از کشور دیگه با اتوبوسسسس اومدم چایی گذاشتم غذا درست کردم اینا به کجا چنین شتابان دارن میرن؟اینا ایا رنگ بهشت رو میبینن؟چحوری دلشون میاد؟نچ نچ

من ک جاری بازی بلد نیستم 

میتونم منم از لج برم بشینم تو ماشینشون اما خودم برا خودم ارزش قاعلم و نمیرم سمتشون

اره.منم اصراری ندارم.شاید سه ماه یکبار دوساعت با شوهرم برم خونش همین.از کربلا اومدم یه زنگ نزد بگه ب ...

عزیزم کدوم جاری بخاطر محبت نکردن به جاریش رفته جهنم آخه؟ خیلی خودتو داری اذیت میکنی

خب همه مث ما مهربون نیستن. منم همینطورم . ولی خیلی وقتا رکب میخورم از دیگران. سعی کنین زودتر ماشین ب ...

تا دو سه ماه دیگه میخریم.ب اقامم میگه تحت هیچ شرایطی راهی رو ک باهم نرفتیم رو بااونا برنمیگردیم چون اونا اگر دوس داشتن راه رفت رو هم پیشنهاد میدادن.راه برگشت رو مجبورن.و اینکه جاری من چرا یکککککبار ی تعارف نمیکنه و جدا از سمت زنا بیرون میاد؟شاید برادر تو دوس داره اما جاریه من دوس نداره من تو ماشینش باشم.و چون من با توام باید تا ماشین نداریم تحت هیچ شرایطی بااینا نریم.مگر اینکه زنگ بزنن بگن باهم بریم

هر جمعه پنج شنبه برنامه میریزن با خاهر برادرای دیگه میرن جنگل و .... یکککککبار تو این یکسال بما نگفتن بیایین بریم

ازیک طرف آقات حق داره چون داداشش تعارفش کرده نمیتونه نه بگه ، خب چه دلیلی داره که بگه نه!!!! از یک ...

من باشم حقیقتشو ب داداشم میگم داداش راستش خانوم من چون غریبه احساس مزاحمت میکنه و چون خانومت تعارف نمیکنه معذبتر میشه خانم من ماجدا میریم راحت تریم تشکر ک لاقل حالیش بشه ک ماحالیمونه ک رنش دوس نداره

اصلا جاریا خرابن داغونن برادر چطور میتونه؟واقعا چطور میتونن مسیر مشترک و خالی برن درصورتی ک میدونن م ...

ای بابا ...برادر تابع زنشه. جاری من توتطئه چید پشت سرم و دروغ گفت. شوهرشم بااینکه میدونس دروغه طرف زنشو گرفت و جلوی شوهر من ک برادر بزرگترشه دراومد و فحش و اینا. برادری دیگه رفته

من باشم حقیقتشو ب داداشم میگم داداش راستش خانوم من چون غریبه احساس مزاحمت میکنه و چون خانومت تعارف ن ...

استارتر جان مشخصه ک سنت کمه و تازه ازدواج کردی. نباید این حرفو بزنید اتفاقا. نباید هیچ وقت توقعتو انتظارتو مخصا از جاری و ناراحتتیو نشون بدی مستقیما. اینا تجربه زندگی منه که بهت میگم. چند سال دیگه خودت ب این تجربه ها میرسی ولی دیره دیگه. هیچ وقت نشون نده ناراحت شدی این بدترین انتقامه. ضعف نشون نده . امیدوارم متوجه منظورم شده باشی